'Wat een mooie natuur en prachtig uitzicht uit ons huisje'
Gelegen in Nationaal Park De Weerribben

Op é Polle

Foto's Indeling Ligging

Op é Polle

8,5
Kalenberg, Overijssel
Maximaal 4 personen
Comfortlevel: 4 sterren
Aankomstdatum
Vertrekdatum

Speciale perioden

 • 20-12-2021
  23-12-2021
  Verkorte midweek
  € 643,00
 • 19-4-2022
  22-4-2022
  Paasarrangement midweek Op e Polle
  € 580,00
 • 23-5-2022
  27-5-2022
  Hemelvaart midweek Op e Polle ma-vrij
  € 677,00
 • 7-6-2022
  10-6-2022
  Pinksteren midweek Op e Polle di-vrij
  € 580,00
 • 23-12-2022
  30-12-2022
  Kerstarrangement Op e Polle
  € 1.388,00
 • 30-12-2022
  6-1-2023
  Oud en Nieuw arrangement Op e Polle
  € 1.388,00
Prijzen en bijkomende kosten

De prijzen op deze pagina zijn inclusief administratiekosten, eindschoonmaak, haardhout (indien van toepassing) en opgemaakte bedden en exclusief toeristenbelasting.

Omschrijving

Het prachtig gelegen, rietgedekte huis Op é Polle, bereikt u via een bruggetje. Een Polle is namelijk een droog stukje grond in het moerasgebied in de prachtige natuur van Nationaal Park Weerribben-Wieden.   

                                           

De ontmoeting tussen water en land heeft in Nationaal Park Weerribben-Wieden een onbeschrijfelijk mooi natuurgebied gecreëerd. Door het jarenlange afgraven van veen voor turfwinning is een uitgestrekt moerasgebied ontstaan, afgewisseld met riet- en hooilanden. Hier kunt u bijzondere vogels spotten zoals de roerdomp, purperreiger, bruine kiekendief en de grote karekiet. Wij raden u aan rubberlaarzen mee te nemen, het kan op sommige plekken een beetje drassig zijn.

 

Zoals al onze woningen in dit gebied is Op é Polle uniek. In deze authentieke riettelerswoning grenst de open keuken (magnetron, oven, en vaatwasser) aan de woonkamer, zijn er twee tweepersoons slaapkamers (één tweepersoonsbed en twee éénpersoonsbedden) en een badkamer met ligbad. Buiten grenst het ruime terras aan een heerlijke, aan het water gelegen, tuin.

 

De waterrijke ligging van Op é Polle wordt benadrukt door de Canadese kano die voor u klaarligt.

 

Lees volledige omschrijving
Kenmerken
Huisdieren toegestaan
Maximum aantal personen 4
Aantal slaapkamers 2
Kinderbed aanwezig
Wifi aanwezig
Kano aanwezig

Nationaal Park Weerribben-Wieden

In de Kop van Overijssel
3  Beoordelingen, Op é Polle
8,5
Algemene indruk
8,7
Comfort van de woning
8,3
Schoon, netjes en hygiënisch
8,1
Ligging en omgeving
9,2
Anoniem
Bomen en water
21-8-2021 Prachtige ligging, water alom. Ondanks uitblijven van de hoogzomer hebben we de aanwezige bootjes vaak gebruikt. Boom in de tuin omgewaaid maar snel ingegrepen door Staatsbosbeheer - dankjewel!
Algemene indruk
8
Comfort van de woning
7
Schoon, netjes en hygiënisch
8
Ligging en omgeving
9
Anoniem
idyllisch plekje
20-7-2021 Wat een geweldige plek om te mogen verblijven. De sloot bij het huis is zoals een sloot moet zijn: helder, waterlelies en allerhande begroeiing langs de waterkant. Prachtig om daar met de kano doorheen te varen.
Algemene indruk
9
Comfort van de woning
8
Schoon, netjes en hygiënisch
9
Ligging en omgeving
10
Anoniem
Heerlijk in een mooie omgeving
19-7-2021 Het huisje is mooi en dat geldt ook voor de omgeving. Je hebt een kano en kayak, beide voor 2 personen tot je beschikking en een hele boel natuur om te varen. Verder mooie wandelgebieden en diverse bezienswaardigheden als Giethoorn, Meppel en Staphorst in de buurt. Het huisje is laag, oud maar heel comfortabel en netjes ingericht. Alles wat schoon en van goede kwaliteit met prima matrassen. Het is wel vochtig wat logisch is, de heerlijke houtkachel opstoken helpt hier wel goed tegen maar ook met 16 graden buiten was het al snel te warm binnen. 1 blok houdt bleek genoeg om het goed droog te krijgen met de ramen open. Houdt rekening met veeeel muggen, gelukkig zijn er overal horren geplaatst maar dat bleek niet helemaal mugdicht helaas. Deet is geen overbodige luxe. Nadeel is de soms rumoerige weg langs het huis maar dat was een klein ongemak. Wat jammer is, is dat er hele dikke winterdekbedden op de prima matrassen liggen en die zijn in er zomer veeeel te warm. Onze tip is, neem eigen dekbedden en kussens mee behalve als je het snel koud hebt en je van heel dikke kussens houdt. Eén echte aanrader hoor, erg leuke tijd gehad hier met diverse muggenbeten als aandenken hihihi.
Algemene indruk
9
Comfort van de woning
9
Schoon, netjes en hygiënisch
10
Ligging en omgeving
8
Meer beoordelingen