'Natuur, rust en ruimte. Een locatie uit duizenden!'
Rust, ruimte en comfort op de Veluwe

Rode Zanden

Foto's Indeling Ligging

Rode Zanden

8,7
Uddel, Gelderland
Maximaal 9 personen
Comfortlevel: 4 sterren
Aankomstdatum
Vertrekdatum

Speciale perioden

 • 20-12-2021
  23-12-2021
  Verkorte midweek
  € 921,00
 • 19-4-2022
  22-4-2022
  Paasarrangement midweek Rode Zanden
  € 801,00
 • 23-12-2022
  30-12-2022
  Kerstarrangement Rode Zanden
  € 2.013,00
 • 30-12-2022
  6-1-2023
  Oud en Nieuw arrangement Rode Zanden
  € 2.013,00
Prijzen en bijkomende kosten

De prijzen op deze pagina zijn inclusief administratiekosten, eindschoonmaak, haardhout (indien van toepassing) en opgemaakte bedden en exclusief toeristenbelasting.

Omschrijving

Een vakantie in vakantiehuis De Rode Zanden betekent luxueus verblijven in een prachtig gelegen voormalige werkschuur. Vooral de veranda annex overdekt terras maken het tot een unieke locatie.

De Rode Zanden ligt aan een zandpad aan de rand van boswachterij Kootwijk. Deze boswachterij is vooral bekend vanwege het grootste stuifzandgebied van Europa: het Kootwijkerzand. Deze vlakte heeft een soort eigen landklimaat: de dagtemperatuur kan oplopen tot 60 graden, terwijl de nachttemperatuur ook 's zomers tot beneden de 0 graden kan dalen.

 

Rust, ruimte en comfort heersen rond De Rode Zanden. U hoort de bomen ruisen en de talrijke zangvogels zijn in de vroege ochtend de grootste herrieschoppers. U kunt in de prachtige bossen met brede lanen van oude beuken reeën, wilde zwijnen en edelherten ontdekken vanuit de strategisch geplaatste wildobservatieposten.

 

Verder kunt u in de omgeving heerlijk wandelen, fietsen en paardrijden door de prachtige bossen, heidevelden en weidse landbouwgebieden. Attracties als het Kröller-Müller-museum en dierenpark de Apenheul liggen op geringe afstand.

 

De indeling van vakantiehuis De Rode Zanden is “anders dan anders” omdat de woning in een originele werkschuur is gebouwd. In de voormalige werkplaats is de eetkamer/luxe keuken gesitueerd. Schuifdeuren scheiden deze ruimte van de comfortabele, zeer ruime woonkamer met kinderspeeltafel. Aan de woonkamer grenst het grote buitenterras/veranda. Totaal zijn er vier slaapkamers, twee luxe badkamers (één met bad) en een ruime kapschuur met ruimte voor twee auto’s.

 

Lees volledige omschrijving
Kenmerken
Huisdieren toegestaan
Maximum aantal personen 9
Aantal slaapkamers 4
Kinderbed aanwezig
Wifi aanwezig
Wasmachine aanwezig
Rolstoelvriendelijk (Let op, niet aangepast)
Bos en heidegebied

Boswachterij Kootwijk

Een groot open gebied van heidevelden en zandverstuivingen
3  Beoordelingen, Rode Zanden
8,7
Algemene indruk
8,7
Comfort van de woning
8,6
Schoon, netjes en hygiënisch
8,5
Ligging en omgeving
8,8
Marieke Roos
Tophuis voor grotere groep!
25-8-2021 Wat een geweldige woning in een fijne omgeving. Van alle gemakken voorzien, en ook AH bezorgde in de vakantie aan de voordeur! Meer dan voldoende ruimte voor iedereen, met diverse hoekje om even apart te kunnen zitten. De keuken is ruim voorzien van alles wat je nodig hebt. De woonkamer is aan de donkere kant zoals je ook op de foto's ziet. Ook onder de overkapping buiten kan het wat donker zijn. De kachels, binnen en buiten, zijn enorm leuk én geeft binnen ook veel warmte af. In de omgeving is genoeg te doen. Ook met minder weer is het hier heerlijk toeven.
Algemene indruk
9
Comfort van de woning
8
Schoon, netjes en hygiënisch
9
Ligging en omgeving
10
Anoniem
Heerlijk verblijf
10-7-2021 Ons verblijf in De Rode Zanden was heerlijk. Het huis is fijn ruim, zodat je elkaar nooit in de weg loopt. De tuin is heel ruim en je loopt zo het bos in. De overdekte ruimte was heerlijk voor de kleinkinderen om te spelen en rond te fietsen. Het huis is wel een beetje donker en er komen veel insecten binnen. Maar verder was het allemaal prima.
Algemene indruk
8
Comfort van de woning
8
Schoon, netjes en hygiënisch
7
Ligging en omgeving
10
Anoniem
Heerlijke plek
12-6-2021 Zalige midweek in zeer ruim huis, ook genoeg ruimte met volle bezetting van 9 personen. Overkapping van terras is bij nat weer en, zoals nu, bij zonnig weer erg prettig: elke avond aan grote tafel buiten gegeten. Wandelen direct vanuit het huis, lekker gezwommen in zwemmeer bij Voorthuizen en geklommen in het klimbos bij Garderen. Lekker koel huis met veel schaduw.
Algemene indruk
10
Comfort van de woning
10
Schoon, netjes en hygiënisch
10
Ligging en omgeving
10
Meer beoordelingen