'Natuur, rust en ruimte. Een locatie uit duizenden!'
Rust, ruimte en comfort op de Veluwe

Rode Zanden

Foto's Indeling Ligging

Rode Zanden

8,7
Uddel, Gelderland
Maximaal 9 personen
Comfortlevel: 4 sterren
Aankomstdatum
Vertrekdatum

Speciale perioden

 • 20-12-2021
  23-12-2021
  Verkorte midweek
  € 921,00
 • 19-4-2022
  22-4-2022
  Paasarrangement midweek Rode Zanden
  € 801,00
 • 23-5-2022
  27-5-2022
  Hemelvaart midweek Rode Zanden ma-vrij
  € 937,00
 • 3-6-2022
  7-6-2022
  Pinksteren weekend Rode Zanden vrij-di
  € 1.485,00
 • 3-6-2022
  10-6-2022
  Pinksteren week Rode Zanden vrij-vrij
  € 1.636,00
 • 7-6-2022
  10-6-2022
  Pinksteren midweek Rode Zanden di-vrij
  € 801,00
 • 23-12-2022
  30-12-2022
  Kerstarrangement Rode Zanden
  € 2.013,00
 • 30-12-2022
  6-1-2023
  Oud en Nieuw arrangement Rode Zanden
  € 2.013,00
Prijzen en bijkomende kosten

De prijzen op deze pagina zijn inclusief administratiekosten, eindschoonmaak, haardhout (indien van toepassing) en opgemaakte bedden en exclusief toeristenbelasting.

Omschrijving

Een vakantie in vakantiehuis De Rode Zanden betekent luxueus verblijven in een prachtig gelegen voormalige werkschuur. Vooral de veranda annex overdekt terras maken het tot een unieke locatie.

De Rode Zanden ligt aan een zandpad aan de rand van boswachterij Kootwijk. Deze boswachterij is vooral bekend vanwege het grootste stuifzandgebied van Europa: het Kootwijkerzand. Deze vlakte heeft een soort eigen landklimaat: de dagtemperatuur kan oplopen tot 60 graden, terwijl de nachttemperatuur ook 's zomers tot beneden de 0 graden kan dalen.

 

Rust, ruimte en comfort heersen rond De Rode Zanden. U hoort de bomen ruisen en de talrijke zangvogels zijn in de vroege ochtend de grootste herrieschoppers. U kunt in de prachtige bossen met brede lanen van oude beuken reeën, wilde zwijnen en edelherten ontdekken vanuit de strategisch geplaatste wildobservatieposten.

 

Verder kunt u in de omgeving heerlijk wandelen, fietsen en paardrijden door de prachtige bossen, heidevelden en weidse landbouwgebieden. Attracties als het Kröller-Müller-museum en dierenpark de Apenheul liggen op geringe afstand.

 

De indeling van vakantiehuis De Rode Zanden is “anders dan anders” omdat de woning in een originele werkschuur is gebouwd. In de voormalige werkplaats is de eetkamer/luxe keuken gesitueerd. Schuifdeuren scheiden deze ruimte van de comfortabele, zeer ruime woonkamer met kinderspeeltafel. Aan de woonkamer grenst het grote buitenterras/veranda. Totaal zijn er vier slaapkamers, twee luxe badkamers (één met bad) en een ruime kapschuur met ruimte voor twee auto’s.

 

Lees volledige omschrijving
Kenmerken
Huisdieren toegestaan
Maximum aantal personen 9
Aantal slaapkamers 4
Kinderbed aanwezig
Wifi aanwezig
Wasmachine aanwezig
Rolstoelvriendelijk (Let op, niet aangepast)
Bos en heidegebied

Boswachterij Kootwijk

Een groot open gebied van heidevelden en zandverstuivingen
3  Beoordelingen, Rode Zanden
8,7
Algemene indruk
8,7
Comfort van de woning
8,6
Schoon, netjes en hygiënisch
8,5
Ligging en omgeving
8,8
Anoniem
Heerlijk huis
13-4-2021 We hebben weer een super weekend gehad op een prachtige plek in een heerlijk buitenleven huis. Het huis is heel ruim. Grote comfortabele woonkamer, ruime keuken van alle gemakken voorzien. Het overkapte terras is super en natuurlijk is de ligging fantastische. Heel veel fiets en wandelmogelijkheden.
Algemene indruk
9
Comfort van de woning
9
Schoon, netjes en hygiënisch
9
Ligging en omgeving
9
Anoniem
Groots en fijn huis in het Vossenbos
3-3-2021 Perfect weekend gehad in deze voormalige werkschuur de Rode Zanden. Het naastgelegen bos met Vossenroute is prachtig mooi en de omgeving in Kootwijk biedt ruime wandelmogelijkheden. De woonkamer is zeer hoog en groot en ruimtelijk met uitzicht rondom op het erf en bos. Kortom een fantastische buitenlevenervaring.
Algemene indruk
8
Comfort van de woning
9
Schoon, netjes en hygiënisch
9
Ligging en omgeving
10
Anoniem
Abolute mazzelweek!
19-2-2021 We hebben een absolute topweek gehad in dit prachtige Buitenlevenhuis Rode Zanden. In januari hebben we dit op de valreep geboekt om de lockdown even op een andere locatie door te brengen (gelukkig bleven de middelbare scholen na 8 febr nog dicht, want daar hadden we in ons enthousiasme geen rekening meer mee gehouden...) We vertrokken op maandag net nadat code rood was overgegaan in code oranje/geel. We kwamen daardoor na een glibberige tocht opgelucht op de bestemming aan. Het leek wel een wintersportplaats zoals het huis daar stond te midden van besneeuwde dennenbomen en een strak dek van sneeuw op en om het huis! De vloerverwarming stond aan. Snel wat hout gehakt in de schuur voor de houtkachel. Wat is de keuken comfortabel! Wat zijn de bedden heerlijk! De 4 kinderen hadden beneden hun "eigen vleugel" in twee slaapkamers. Overdag online lessen en online aan het werk, tussendoor een wandelingetje door het bos om toch steeds 2-8 reeën te spotten die zich, ondanks onze honden, vluchtig lieten zien. Een sneeuwpop als opdracht voor gym. Sleeën vanaf duintoppen bij Kootwijkerzand. Snel nog online thermo-ondergoed besteld en afgehaald bij de COOP in Garderen. En zondagmiddag maar vast terug, omdat er maandagochtend alweer code rood was voorspeld. (Kon er toch nog een uurtje geschaatst worden) Zonnebrand was net niet nodig, maar 5 dagen blauwe luchten hadden we niet bepaald verwacht. We gaan zeker weer een buitenlevenhuisje reserveren. Want ik geloof vast dat het ook bij storm en regen in dit huis heerlijk toeven zal zijn!
Algemene indruk
10
Comfort van de woning
10
Schoon, netjes en hygiënisch
10
Ligging en omgeving
10
Meer beoordelingen