'Rondom het huis alle gelegenheid om wild te zien: zwijnen, herten... als je tenminste een keer vroeg wilt opstaan'
Een idyllisch huisje op de Veluwe

St. Hubertus

Foto's Indeling Ligging

St. Hubertus

8,6
Vierhouten, Gelderland
Maximaal 5 personen
Comfortlevel: 3 sterren
Aankomstdatum
Vertrekdatum

Speciale perioden

 • 19-4-2022
  22-4-2022
  Paasarrangement midweek St. Hubertus
  € 610,00
 • 23-12-2022
  30-12-2022
  Kerstarrangement St. Hubertus
  € 1.523,00
 • 30-12-2022
  6-1-2023
  Oud en Nieuw arrangement St. Hubertus
  € 1.523,00
Prijzen en bijkomende kosten

De prijzen op deze pagina zijn inclusief administratiekosten, eindschoonmaak, haardhout (indien van toepassing) en opgemaakte bedden en exclusief toeristenbelasting.

Omschrijving

Vakantiewoning St. Hubertus ligt in het Vierhouterbos nabij Vierhouten. Een schitterend gebied met eindeloze heidevelden, ruige zandverstuivingen, prachtige bossen, wilde zwijnen, edelherten en schaapkuddes. De tuin van deze voormalige jachtopzienerswoning is zelfs afgezet met gaas om de zwijnen van het erf te weren! In de schuur van dit karakteristieke huis zien we waarom het naar de schutspatroon van de jacht is genoemd: de wildhaken aan de zolder herinneren nog aan de tijd dat het geschoten wild hier naartoe werd gebracht.

 

Door de aanwezigheid van oude beuken en eikenbomen komen in het Vierhouterbos ook een aantal zeldzame diersoorten voor zoals dassen en vliegende herten, een keversoort die een lengte kan bereiken van meer dan 9 centimeter. Het vliegend hert dankt zijn naam aan de grote vertakte kaken van de mannetjes die lijken op een hertengewei.

 

Het Vierhouterbos is een echt eldorado voor wandelaars en fietsers. In de nabije omgeving vindt u diverse attracties, dierentuinen, musea, oude stadjes en nóg meer natuur.

 

In vakantiehuis St. Hubertus  beschikt u over een eetkamer/keuken (oven, magnetron en vaatwasser) met speelhoek en een comfortabele woonkamer. De drie slaapkamers (2x 2p., 1x 1p.) de badkamer (met bad), de heerlijke tuin en het terras bezorgen u een ontspannen vakantiegevoel.

 

 

Lees volledige omschrijving
Kenmerken
Huisdieren toegestaan
Maximum aantal personen 5
Aantal slaapkamers 3
Kinderbed aanwezig
Wifi aanwezig
Bos en heidegebied

Boswachterij Vierhouten

Het Vierhouterbos is rustig en zit boordevol wild
3  Beoordelingen, St. Hubertus
8,6
Algemene indruk
8,7
Comfort van de woning
8,6
Schoon, netjes en hygiënisch
8,1
Ligging en omgeving
9
Luc Verlent
16-10-2021 Heerlijke week gehad op de Veluwe! Gezellige woning, mooie wandelroutes in de directe omgeving en genoeg verwarmde terrasjes om te genieten van de herfstzon!
Algemene indruk
10
Comfort van de woning
10
Schoon, netjes en hygiënisch
10
Ligging en omgeving
10
W op ten Berg
Ontjachten in Vierhouten
29-8-2021 Na een scherpe rechtse bocht zagen wij aan het eind van de oprijlaan een voormalig jachthuis, of was het het huis van Hans en Grietje of toch een Zweedse Stuga? De hekken zwaaiden open en het grint knisperde onder de autobanden. Wat een mooi huis en ruime tuin. Het leek wel een sprookje. We hebben 2 weken volop genoten van het huis en de omgeving. Veel gewandeld en gefietst en gezwommen in de zandplassen bij Nunspeet en Emst. Kasteel Cannenburgh is een aanrader en bakker Piet in Elspeet ook. Iedere dag in de avondschemering gingen we op “jacht”. En iedere dag wel iets gespot, vooral veel wilde zwijnen, af en toe een hinde, een haas of een paar reeen. Een klein minpuntje is de weg langs het huis, waar met name in het weekend veel motorverkeer rijdt en dat geeft o.i. teveel lawaai. We komen graag nog eens terug op deze fantastische plek!
Algemene indruk
9
Comfort van de woning
9
Schoon, netjes en hygiënisch
7
Ligging en omgeving
7
A. Roos
Heerlijk
19-8-2021 Heerlijk genoten van onze vakantie in st Hubertus, ondanks wat buien hebben we ons prima vermaakt. Heerlijk gefietst, gewandeld en genoten van de natuur.
Algemene indruk
10
Comfort van de woning
10
Schoon, netjes en hygiënisch
10
Ligging en omgeving
10
Meer beoordelingen