'Daar aan de kust, de Zeeuwse kust....'
Op paar 100 meter van het Zeeuwse strand

't Uusje

Foto's Indeling Ligging

't Uusje

8,4
Oostkapelle, Zeeland
Maximaal 4 personen
Comfortlevel: 5 sterren
Aankomstdatum
Vertrekdatum

Speciale perioden

 • 20-12-2021
  23-12-2021
  Verkorte midweek
  € 766,00
 • 23-12-2022
  30-12-2022
  Kerstarrangement 't Uusje
  € 1.706,00
 • 30-12-2022
  6-1-2023
  Oud en Nieuw arrangement 't Uusje
  € 1.706,00
Prijzen en bijkomende kosten

De prijzen op deze pagina zijn inclusief administratiekosten, eindschoonmaak, haardhout (indien van toepassing) en opgemaakte bedden en exclusief toeristenbelasting.

Omschrijving

Op een ca 800 meter vanaf het strand ligt, in Oostkapelle, de voormalige boswachterswoning ’t Uusje. Oostkapelle is gelegen op de westelijke hoek van Walcheren (Zeeland).

 

Hier vindt u niet alleen de veel bekroonde schoonste stranden van Nederland maar ook prachtige bos, duin en andere natuurgebieden. Bovendien maakt het gebied deel uit van “de Manteling van Walcheren”. De naam ‘De Manteling’ geeft al van oudsher de functie van dit type bos aan: bescherming tegen de felle zeewind. Rijke kooplieden bouwden destijds hun buitenplaatsen in ‘de Manteling’. Enkele van deze buitenposten, zoals kasteel Westhove, kunnen worden bezichtigd.

 

Dit natuurgebied tussen Domburg en de Veerse Gatdam bestaat uit prachtige bossen, ruige stukken Noordzeeduin, statige lanen en spannende, kronkelende slingerpaadjes, bosvijvers en verrassende doorkijkjes. Het wordt door kenners geroemd vanwege de bijzondere flora en fauna zoals de narcis, bosanemoon, vingerhoedskruid en daslook. In de eikenbosjes in de duinen verschuilen de damherten zich en verder is het een geliefd broedgebied voor, vooral, zangvogels.

 

Het is niet verwonderlijk dat Buitenleven Vakanties in deze omgeving de karakteristieke boswachterswoning ’t Uusje bouwde. Dit vakantiehuis met een eetkamer/open keuken (oven, magnetron en vaatwasser), een comfortabele woonkamer, twee slaapkamers, badkamer (met bad), een heerlijke tuin en een terras met gratis zilte zeelucht bezorgen u een ontspannen vakantiegevoel.

Lees volledige omschrijving
Kenmerken
Maximum aantal personen 4
Aantal slaapkamers 2
Kinderbed aanwezig
Geen huisdieren toegestaan
Wifi aanwezig
Duin en stuifzand gebied

Walcheren

Prachtige bos, duin en andere natuurgebieden
3  Beoordelingen, 't Uusje
8,4
Algemene indruk
8,5
Comfort van de woning
8,1
Schoon, netjes en hygiënisch
8
Ligging en omgeving
9,2
Anoniem
Mooie momenten in de manteling
14-8-2021 Mooie huisje midden in de De bossen van de Manteling van Walcheren, vlakbij de duinen, zee, Oostkapelle en Domburg.
Algemene indruk
8
Comfort van de woning
9
Schoon, netjes en hygiënisch
8
Ligging en omgeving
9
PCJ van de Wiel
Oké
7-7-2021 Mooi huisje met alle faciliteiten gelegen op een mooie plek met een hondenstrand in de buurt. Zeer belangrijk voor honden bezitters.
Algemene indruk
8
Comfort van de woning
8
Schoon, netjes en hygiënisch
8
Ligging en omgeving
9
Johan Smit
't Uusje
13-6-2021 Wat een heerlijk huis, t' Uusje ligt in een prachtige omgeving met veel privacy en toch niet afgelegen. Het huis voldoet aan onze verwachtingen, veel comfort en super schoon, met prachtige sanitair. Het huis was groot genoeg voor ons tweeën, het is gelegen in een parkachtig bos en een paar minuutjes lopen van duinen, strand en zee. We hebben genoten van de vele vogelsoorten om het huis, het bezoek van 3 reeën s'avonds laat op het terras. Het huis is dichtbij Oostkapelle en Domburg, met gezellige terrasjes. Er zijn volop wandel en fiets mogelijkheden. de krant en je post kun je er gewoon in de brievenbus ontvangen. Onze twee weken verblijf in juni was TOP!
Algemene indruk
9
Comfort van de woning
8
Schoon, netjes en hygiënisch
10
Ligging en omgeving
10
Meer beoordelingen