'Lekker in de hottub onder de sterrenhemel. Bijzondere ervaring'
Gelegen nabij Apeldoorn op de Veluwe

Twee Lindes

Foto's Indeling Ligging

Twee Lindes

8,6
Ugchelen, Gelderland
Maximaal 5 personen
Comfortlevel: 5 sterren
Aankomstdatum
Vertrekdatum

Speciale perioden

 • 2-4-2021
  6-4-2021
  Paasarrangement 2021
  € 998,00
 • 21-5-2021
  25-5-2021
  Pinksteren weekend Twee Lindes vrij-di
  € 998,00
 • 21-5-2021
  28-5-2021
  Pinksteren week Twee Lindes vrij-vrij
  € 1.277,00
 • 25-5-2021
  28-5-2021
  Pinksteren midweek Twee Lindes di-vrij
  € 629,00
Prijzen en bijkomende kosten

De prijzen op deze pagina zijn inclusief administratiekosten, eindschoonmaak, haardhout (indien van toepassing) en opgemaakte bedden en exclusief toeristenbelasting.

Omschrijving

De voormalige voermanswoning De Twee Lindes dankt zijn naam aan boswachter Herman Linde, die er ruim dertig jaar lang woonde. Samen met zijn vrouw kreeg hij een zoon en een dochter. En wat konden de medewerkers van de boswachterij beter doen dan de uitbreiding van het gezin Linde te verwelkomen met voor elk kind een linde naast het karakteristieke witte huis bij Ugchelen in boswachterij Kootwijk.

 

De boswachterij Ugchelen is voortgekomen uit de oude markenbossen van Ugchelen en Beekbergen en geniet bekendheid omdat het lange tijd dienst deed als het Staatswildreservaat. Vanuit dit gebied is na de Tweede Wereldoorlog de edelhertenstand op de Veluwe weer opgebouwd en nog steeds is het gebied rijk aan grofwild. Ook de vele raven die nu in Nederland broeden, werden vanuit hier geherintroduceerd.

 

De Twee Lindes is prachtig gelegen. Je hoort het ruisen van de bomen en de talrijke zangvogels zijn in de vroege ochtend de grootste herrieschoppers. Je kunt in de prachtige bossen met brede lanen van oude beuken reeën, wilde zwijnen en edelherten ontdekken vanuit de strategisch geplaatste wildobservatieposten in de nabijheid van De Twee Lindes.

Verder kun je in de omgeving heerlijk wandelen, fietsen en paardrijden door de prachtige bossen, heidevelden en weidse landbouwgebieden. Attracties als het Kröller-Müller-museum en dierenpark de Apenheul liggen op geringe afstand.

 

In vakantiewoning De Twee Lindes beschik je over een comfortabele woonkamer, een open keuken (oven, magnetron en vaatwasser) met grote terrasdeuren, een badkamer met douche, bad en toilet, beneden één en boven twee slaapkamers.

Buiten staat een Dutch-tub voor je klaar: een origineel houtgestookt zitbad met in de wanden een natuurlijk warmte-circulatiesysteem. In ieder jaargetijde te gebruiken!

Lees volledige omschrijving
Kenmerken
Huisdieren toegestaan
Maximum aantal personen 5
Aantal slaapkamers 3
Kinderbed aanwezig
Wifi aanwezig
Hottub 1
Wasmachine aanwezig
Bos en heidegebied

Boswachterij Ugchelen

Natuur en houtoogst gaan hand in hand
3  Beoordelingen, Twee Lindes
8,6
Algemene indruk
8,7
Comfort van de woning
8,8
Schoon, netjes en hygiënisch
8
Ligging en omgeving
9
M. Vallinga
Heerlijk weekje onthaasten
13-6-2020 Het was weer een super ervaring. Ivm werkzaamheden aan de Otterloseweg.moest er een andere heenroute , dwars door het bos, En terug hebben we de nog niet geopende weg heropend. Spannend allemaal. Mooi plekje.heerlijk en in verband met de droogte hebben we maar water bespaart dus geen gebruik van de hottube gemaakt. Dit blijft op het lijstje voor een volgende keer. We zien.al uit naar een volgende buitenleven vakantie.
Algemene indruk
10
Comfort van de woning
9
Schoon, netjes en hygiënisch
9
Ligging en omgeving
10
E Postema
TOP
9-6-2020
Algemene indruk
10
Comfort van de woning
10
Schoon, netjes en hygiënisch
10
Ligging en omgeving
10
Pieter H.M.T. Beeren
Rust en Ruimte
7-6-2020 Een geweldige plek om te genieten
Algemene indruk
9
Comfort van de woning
9
Schoon, netjes en hygiënisch
8
Ligging en omgeving
10
Meer beoordelingen