Ontdek de natuur met vrienden

Ontdek de natuur met vrienden

Een vakantie met vrienden is de ideale manier om de vriendschap te verdiepen. En zo nog waardevoller te maken. Heerlijk om even onder ander gezelschap te zijn, elkaar weer echt te zien. Een verblijf in de natuur is hiervoor de ideale plek.
Bekijk onze woningen
Spontaan een weekend wegLuxe vakantiewoningenHistorie en cultureel erfgoed

Vakantiewoning met vrienden

De natuur is een ontmoetingsplek. Een plaats waar ontelbaar veel planten, bomen en dieren samenkomen. Waar zij met elkaar een balans creëren waardoor elke soort ertoe doet en van betekenis is. Samen zorgen zij voor die prachtige plekken diep in het bos en dat ene pareltje op een verborgen landgoed.


In een historische boerderije of suite in een kasteel is de natuur voor iedereen een uitgelezen ontmoetingsplek. Heerlijke locaties waar even niets moet. Waar je, weg van de hectiek van alledag, weer even écht tot elkaar kunt komen.

Vakantiewoning met vrienden
Vakantiewoning met vrienden

Onze woningen

Bekijk alle woningen
Fantastische reünie gehad. We voelden ons in de luxe suites echt van adel. En de natuur was dichtbij, het pad uitlopen en we stonden op de hei.
Origineel overnachten

Origineel overnachten

Op zoek naar een originele overnachting of bijzonder weekendje weg?

Bekijk woningen
Luxe vakantiehuizen

Luxe vakantiehuizen

Onze woningen zijn van alle luxe voorzien en zijn omgeven door de mooiste Nederlandse natuur.

Bekijk luxe vakantiehuizen

Ontdek de natuur met een groep

Een weekendje weg met een vriend of vriendin, partner, of met een hele groep, is het ideale moment om even te ontspannen, te genieten en leuke herinneringen te maken. Als je tot rust wil komen, wil genieten in de natuur of op bent zoek naar onontdekte plekjes in de omgeving heeft Buitenleven Vakanties de mooiste locaties.

Spontaan een weekend weg

Soms is het fijn om spontane dingen te doen. Niet altijd is het nodig dat een vakantie of weekend weg ver van te voren wordt gepland. Soms ontstaat ineens het idee om samen met een vriend of vriendin er op uit te gaan. Spontaan samen een weekend weg voor rust en ontspanning. Een spontaan weekend weg is ook een perfecte gelegenheid om een nieuwe plekken te ontdekken. Denk dan eens aan een suite in een kasteel. Hier is er volop de tijd voor elkaar om fijne gesprekken te voeren en te wandelen in de omgeving.

Luxe vakantiewoningen

Belangrijk is de locatie van de accommodatie. Het liefste een vakantie- woning met alleen maar natuur er omheen?

Kies dan voor een luxe vakantiewoning dat midden in het bos staat, zoals onze boswachterswoningen. Mocht je liever wat meer reuring om je heen hebben, dan kan je ook kiezen voor een plekje dat bijvoorbeeld op een levendige borg is gelegen. Of kies voor de levendigheid van een luxe landhuis. Hier ligt de mooiste natuur om de hoek. Welke locatie het ook wordt, bij Buitenleven Vakanties zijn alle vakantiewoningen van luxe voorzien. Behalve het verblijf op een unieke locatie hebben we ook vakantiewoningen met net dat beetje extra, zoals een kano, hottub, of een heerlijke sauna.

Historie en cultureel erfgoed

Ga terug in de tijd en proef de sferen van jonkvrouwen en jonkheren. Hoe zou het voelen om samen met vrienden of familie over een eigen kasteel te beschikken? Een verblijf in een kasteel of een landhuis is een belevenis op zich. De magie begint al bij de oprijlaan: de omgeving van zo’n statig pand is betoverend mooi. Bij het betreden van het kasteel is de historie zichtbaar en voelbaar aanwezig. Een verblijf in een suite in van een kasteel bijvoorbeeld, is een echte aanrader als het gezelschap meer te weten wil komen over de rijke geschiedenis en mysterieuze familieverhalen.