Even er tussenuit

Even er tussenuit

Voor even ontsnappen aan de dagelijks sleur. Een weekendje weg of een paar dagen in de midweek. Heerlijk om na een kort verblijf ergens anders weer helemaal opgeladen naar huis te gaan. En waar kun je beter opladen dan in de natuur?
Bekijk woningen
Logeren in de mooiste natuur van NederlandLocaties dichtbij huisKorte ontsnapping aan dagelijkse bezigheden

Twee nachtjes weg

Zin om even op te laden? Een paar nachtjes in de natuur doet vaak al wonderen. Of het voor een romantisch avontuur is of voor een mini-vakantie, weg van alle dagelijkse beslommeringen is het echt even tot rust komen. En dat zo dichtbij huis. Bekijk hier alle plekjes, waar je als herboren terugkomt na twee nachtjes weg.

Twee nachtjes weg
Twee nachtjes weg

Onze woningen

Bekijk woningen
De kamer was prima. Fijne omgeving om te wandelen. Daarna in de vensterbank boven de radiator van het prachtige uitzicht genoten. Lekker bed, heerlijk groot bad. Wat wil een mens nog meer?

Korte vakantie

Om even helemaal op te laden en vakantieplezier te beleven hoef je niet per se op een wekenlange vakantie te gaan. Een paar nachtjes er tussenuit doet vaak al genoeg om even helemaal weg te zijn. En juist in een vakantiewoning in de natuur kun je opladen. Even weg van de drukte op het werk tijdens een korte vakantie. Vooral in de natuur zal je je weer als herboren voelen als je terugkomt.

Korte vakantie

Om even helemaal op te laden en vakantieplezier te beleven kan een korte vakantie precies zijn wat nodig is. Een weekendje of een paar dagen ertussenuit. Even lekker weg van de drukte op het werk of gewoon even tot rust komen. Een korte vakantie is bij uitstek geschikt voor als de tijd om weg te blijven kort is. Of misschien kies je wel bewust voor een twee nachten vakantie, omdat je gewoon liever niet te lang van huis weg bent.

Mini-vakantie in Nederland

Soms is het gewoon echt even nodig dat je een mini vakantie inplant, zodat je weer eens even helemaal kan opladen. Wanneer je veel gewerkt hebt de laatste tijd of het gewoon heel erg druk hebt gehad, dan is een korte vakantie precies wat jij nodig hebt om weer tot rust te komen. Er hoeft helemaal niet zoveel geregeld te worden en je kunt gewoon dicht bij huis blijven als je dat graag wilt. Wil je tot rust komen door middel van ontspanning? Of wil je juist ontspannen door middel van activiteiten?

Romantisch op vakantie

Wellicht heb je iets te vieren met een geliefde en wil je een romantisch weekend weg. Echt romantisch overnachten kan bij ons in een heuse bruidssuite. Misschien wil je gewoon even met vrienden of met het

gezin er tussenuit. Wat je ook kiest, in een vakantiehuisje in de natuur zal je je weer als herboren voelen als je terugkomt.

Twee nachten in de natuur

De flora en fauna in Nederland zijn ook aardig indrukwekkend. Er zijn ontzettend veel plantensoorten en diersoorten waar je naar op zoek kunt gaan tijdens je korte vakantie. Er zijn dieren en planten die zich duidelijk laten zien, en er zijn soorten die wat minder zichtbaar zijn. We hebben vele mooie locaties inde natuur. Bijvoorbeeld Drenthe. Hier kun je logeren in Havezate Oldengaerde. Er zijn twee suites waar je uit kunt kiezen. Of kom overnachten in een echt kasteel, zoals Hackfort in Gelderland. Hier logeren is voor even kasteelheer of barones zijn. Ook in Gelderland, op de Veluwe, is een prachtige plek om voor twee nachten in de te verblijven. Villa Oud Groevenbeek heeft maar liefst vijf suites. Natuurliefhebbers komen hier helemaal aan hun trekken. In Molen Cabauw ben je voor twee nachten midden in Nederland. Het is ongerept polderlandschap, wat goed te verkennen is tijdens twee nachtjes weg.

Twee nachtjes weg online boeken

Twee nachtjes weg of een mini vakantievakantie boek je gemakkelijk bij Buitenleven Vakanties. Toch hier nog niet gevonden wat je zoekt? In heel Nederland zijn er droomlocaties te vinden voor zowel midweken, weekenden en hele weken. Bekijk voor meer inspiratie onze vakantiethema's. In Nederland is nog zoveel te zien en te ontdekken. Voor de pure natuurbeleving boek je een accommodatie midden in de natuur. En voor die vakantie midden in de Nederlandse natuur, ben je bij Buitenleven Vakanties aan het juiste adres. Ontdek het volledige aanbod en kies je ideale vakantiehuis.