Vakantiewoningen in Noord-Brabant

Vanuit je vakantiewoning in Noord-Brabant beleef je rust, ruimte, vrijheid en cultuur. Buitenleven Vakanties biedt vakanties aan midden in het bos, waar natuur bij de voordeur begint. Onze vakantiehuizen zijn stuk voor stuk uniek, gelegen op prachtige locaties en voorzien van privacy, rust en comfort. Wandel of fiets door de prachtige natuurgebieden en de sprookjesachtige bossen. Ook culturele uitstapjes kunnen makkelijk vanuit je vakantiehuis gemaakt worden. Noord-Brabant beschikt over een aantal belangrijke en prachtige steden, zoals Eindhoven, Tilburg, Breda en ’s-Hertogenbosch. Noord-Brabant staat bekend om haar gastvrijheid en gezelligheid!

Beleef het allemaal vanuit één van onze Buitenlevenwoningen.

Logeren in Noord-Brabant

Noord-Brabant is een veelzijdige provincie ten zuiden van de Nederlandse rivieren. Met 's-Hertogenbosch, Breda, Tilburg en Eindhoven telt de provincie meerdere grote steden, elk met een geheel eigen karakter. Bovendien is je vakantiewoning in Noord-Brabant een goede uitvalsbasis om de vele natuurgebieden, verrassende musea en natuurlijk het internationaal vermaarde attractiepark De Efteling te bezoeken.

De provincie Noord-Brabant

Door de hele provincie Noord-Brabant worden in banketbakkerijen de bekende Bossche bollen verkocht. Maar Noord-Brabant heeft zoveel meer. Deze provincie is een van de groenste provincies van Nederland. Zo is er het Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen aan de noordkant van Tilburg. Wandelaars en fietsers kunnen hier naar hartenlust hun gang gaan op de vele verharde en onverharde paden in het duingebied. Hetzelfde geldt voor bos- en heidegebieden als de Kampina en de Malpie en de Deurnse Peel. Het meeste bekende stuk natuur, is miscchien wel De Bieschbosch.


Bezienswaardigheden in Noord-Brabant

Noord-Brabant biedt niet alleen prachtige en veelzijdige natuur. Ook de Noord-Brabantse steden zijn zeker een bezoek waard. Eindhoven, Tilburg, Oisterwijk, Breda en ’s-Hertogenbosch zijn makkelijk en snel te bereiken en bieden allerlei activiteiten en bezienswaardigheden. De provincie is eveneens bekend om haar vele kastelen en residenties. Enkele markante beziensaardigehden zijn de kasteelkazerne in Breda, Kasteel Heeswijk, Kasteel Helmond en de Markiezenhof in Bergen op Zoom. Een kastelentoer is dan ook een echte aanrader voor een leuke daguitstap vanuit je vakantiewoning. Vanuit je vakantiewoning in Noord-Brabant kun je eindeloos fietsen of wandelen door de avontuurlijke bossen, de uitgestrekte heidevelden en zie het stuifzand opwaaien door de Loonse en Drunense Duinen. Per boot op ontdekkingstocht is ook mogelijK. Vaar door een doolhof van kleine Nood-Brabantse riviertjes en beekjes in het Nationaal Park de Biesbosch. Wie weet spot je hier bevers, zeearenden en verschillende vogelsoorten.


Vakantie in Noord-Brabant

Brabant staat bekend om haar gezelligheid, gastvrijheid en de zachte g, maar ook om de fraaie natuur met de vele wandel- en fietspaden. Natuurmonumenten is hier trotse beschermer van heidevelden, stuifzandvlaktes, bossen, vennen en beken. Wanneer je je vakantie doorbrengt in een vakantiewoning in Noord-Brabant, kun je heerlijk genieten van deze prachtige natuur, wat de natuur in Noord-Brabant bestaat uit vele unieke en prachtige wandelgebieden. De vakantiehuizen in Noord-Brabant van Buitenleven Vakanties staan te midden van diverse wandelgebieden. Zoals Atelier Roland Holst. Dit gezellige en comfortabele atelier biedt ruimte aan 4 personen en is gelegen op de Oude Buisse Heide, omringd door vele gemarkeerde wandelroutes. Het landgoed de Angorahoeve is hier ook gelegen, welke ruimte biedt aan zes personen en voorzien is van alle gemakken. Je kunt er ook voor kiezen om te overnachten in een echte boswachterswoning middenin het Vetersbos, vakantiewoning De Vetersberg, of een authentieke kaasboerderij, vakantiewoning Helenahoeve in natuurgebied de Deurnse Peel. En gelegen op de Strijbeekse Heide ligt vakantiewoning de Wulp. Dit natuurgebied van Staatsbosbeheer wordt gevormd door een combinatie van mooi naaldbos, eeuwenoude akkers, enkele heidevelden en betoverende vennen. Laat je verrassen door de veelzijdige flora en fauna vanuit je vakantiewoning in Noord-Brabant, terwijl je er volledig tot rust komt in een sfeervolle vakantiewoning van Buitenleven Vakanties!

Vakantiewoning in Noord-Brabant online boeken

Een vakantiewoning in Noord-Brabant boek je gemakkelijk bij Buitenleven Vakanties. Toch hier nog niet gevonden wat je zoekt? In heel Nederland zijn er droomlocaties te vinden! Bekijk voor meer inspiratie onze vakantiethema's. In Nederland is nog zoveel te zien en te ontdekken. Bekijk gerust ons aanbod van vakantiewoningen in Nederland en waan je in de rol van boswachter, kasteelheer of barones. Voor de pure natuurbeleving boek je een accommodatie midden in de natuur en voor die vakantie midden in de Nederlandse natuur, bent je bij Buitenleven Vakanties aan het juiste adres. Ontdek het volledige aanbod en kies je ideale vakantiehuis.