Ontdek de natuur in alle rust

Ontdek de natuur in alle rust

Hoe zou het zijn vakantie te hebben en alleen het geritsel van dieren te horen? Of in de ochtend wakker gemaakt te worden door fluitende vogels? De hele dag doen waar je zelf zin in hebt en je eigen gang gaan. Het kan zijn dat de enige buren hert en reeën zijn...Het is genieten in de natuur!
Slapen in het bosRust, ruimte & privacyIdeaal voor wandelen & fietsen

Verborgen schoonheden

De natuur heeft geweldig veel moois te bieden. En voor de meest bijzondere ervaringen is het helemaal niet ver zoeken. Want Nederland zit vol met verborgen schoonheden. Plekken die je nog zelf kunt ontdekken, weg van de gebaande paden. Ongerepte, onwaarschijnlijk mooie natuur.

Logeer in een monumentale hoeve, een voormalig boswachterswoning, of een oud ambachtshuis. Verstopt, diep in het bos, of ergens verscholen in het duin. Ontdek hier hoe ver weg dat voelt, en toch zo dichtbij huis.

Verborgen schoonheden
Verborgen schoonheden

Onze woningen

Bekijk alle woningen
Vakantiewoningen voor 2 personen

Vakantiewoningen voor 2 personen

Kom tot rust in een knus vakantiehuis voor 2 personen en geniet van uw gezelschap.

Bekijk 2-persoons woningen
Afgelegen vakantiehuis

Afgelegen vakantiehuis

Kom uitrusten in een van onze vakantiehuizen in de mooiste Nederlandse natuur en voel wat de vrije natuur met u doet.

Bekijk afgelegen woningen
Een geweldige vakantiewoning met prachtige routes rondom. We waren vergeten hoe rijk, mooi en gevarieerd de Nederlandse natuur is.

In alle rust vakantievieren

Heerlijk, in alle rust vakantievieren. Op alle locaties van Buitenleven Vakanties kan iedereen helemaal zijn eigen gang gaan. Tot rust komen en onthaasten gaat hier als vanzelf.

Slapen in het bos

Een Buitenlevenwoning is van alle gemakken voorzien en uitgerust met uitgebreide inventaris. Maar niet alleen dat zorgt voor comfort op hoog niveau. Want hoe fijn is het om te slapen in het bos en gewekt worden door de vogeltjes? Geen wekker op de telefoon, maar ontwaken met alleen geluiden uit de natuur. Voor iedereen die dat wil hebben we de voormalige boswachterswoningen. Een boswachterswoning staat midden in het bos, waar rust en privacy de boventoon voeren. Hier begint de natuur al vanuit het slaapkamerraam. Liever er op uit in de natuur in combinatie met cultuur? Kies dan voor een oud ambachtshuis. Dit zijn de vakantiewoningen waar een bijzonder verhaal schuil gaat. Hier heeft vroeger bijvoorbeeld een molenaar gewoond, een veensteker of een rietteler. Een vakantie staat hier garant voor comfort, historie en met de natuur om de hoek.

Rust, ruimte en privacy

De grootste behoefte tijdens een vakantie of een paar dagen ertussenuit, is toch wel rust en ruimte. Geen massa maar juist stille en verstopte plekjes op een verborgen landgoed. Geen druk vakantiepark maar een vakantiewoning in ongerepte natuur waar het lijkt dat het bos privé is. Bij Buitenleven Vakanties hoef je niemand tegen te komen als je daar geen behoefte aan hebt. De vakantiewoningen liggen op unieke locaties in de natuur, waar rust ruimte en privacy het credo is.

Wandelen en fietsen

Zelf een weg kiezen, van de gebaande paden af. Heerlijk struinen op struinroutes in de duinen. Toch liever een uitgestippelde wandelroute? De mooiste wandel- en fietstochten beginnen bij de Buitenlevenwoningen al bij de voordeur. Of neem deel aan een van de activiteiten in de omgeving, zoals een excursie met een boswachter, een boottocht of een wadwandeling. Hoe je de natuur ook ontdekt, met Buitenleven Vakanties ga je ongerept eropuit.