Kindvriendelijk vakantiehuis

Jong of oud: de natuur blijft je verbazen. Kinderen vinden er één groot speelparadijs, waar achter elke boom, tak of steen een nieuwe ontdekking wacht. Volwassenen vinden er rust en natuurschoon die ze binnen Nederland niet voor mogelijk hielden en bekijken het opnieuw door de ogen van de kinderen. Want samen ontdek je de wonderlijke planten- en dierenwereld weer voor het eerst.
Onze kindvriendelijke vakantiehuizen bieden je de mooiste manier om dat samen te beleven. Plekken middenin de natuur, waar alle tijd voor elkaar is. Waar je je samen verwondert over de kleinste kriebeldiertjes en de grootste woudreuzen. Van de allerkleinsten tot de alleroudsten: de natuur verveelt nooit.

Geschikt voor kinderen

Een vakantiehuis dat kindvriendelijk is, is wel zo prettig voor de kinderen als voor de (groot) ouders. Want ouders hebben minder zorgen tijdens een vakantie met een vakantiehuis dat kindvriendelijk is. De vakantiehuizen van Buitenleven Vakanties zijn veilig voor kinderhandjes, want we willen graag dat zowel kinderen veilig kunnen spelen en ouders kunnen genieten en ontspannen.

Vakantiehuis kindvriendelijk

Een vakantiehuis dat gezellig is en tegelijkertijd geschikt is voor kinderen? De zoektocht begint thuis met een lijstje waaraan een vakantiehuis kindvriendelijk moet voldoen: veilig, voldoende speelgelegenheid, ruimte en en plek waar ouders zorgeloos kunnen ontspannen. Bij Buitenleven Vakanties zijn nagenoeg alle vakantiehuizen kindvriendelijk. De meeste vakantiehuizen beschikken over een kinderbedje. Zo beleeft iedereen een zorgeloze nacht.  Traphekjes zorgen voor veiligheid. Een kindvriendelijk vakantiehuis is pas echt compleet als het hele gezelschap aan tafel kan zitten. Een kinderstoel is er niet alleen om op gelijke hoogte samen te eten en te drinken, deze is er ook om aan tafel te kletsen en samen spelletjes te doen.

Vakantiehuis met kinderen

Heerlijk om met kinderen in de Nederlandse natuur te zijn. En de natuur... die doet vanzelf zijn werk. Het bos is een groot speelparadijs.

En wie zegt dat alleen kinderen genieten van deze speeltuin? Bijvoorbeeld de Veluwe. Hier staan meerdere kindvriendelijke vakantiehuizen. Nieuw Reemst is een vakantiehuis met kinderen waar met gemak wilde zwijnen en herten te spotten zijn. En Waskolk, een knus kindvriendelijk vakantiehuis met een ligbad en een grote tuin. Limburg al eens ontdekt? Een stukje buitenland in Nederland met zijn glooiende heuvels en bourgondisch ingestelde bevolking. Hier is Hoeve Gerendal is een geschikt vakantiehuis om met meerdere generaties zorgeloos en veilig de natuur te beleven. Een vakantiehuis dat ook kindvriendelijk is, is Koetshuis Verwolde. Dit statige landhuis wordt omringd door een tuin met bijzondere bomen. Hier waan je je als kinderen èn ouders even als prins en prinses. Maak hier een mooie wandeling langs de alleroudste en dikste eik "De Dikke Boom" van Nederland. En voor wat extra ontspanning na die tijd beschikt dit vakantiehuis met kinderen ook nog over een sauna.

Boek een kindvriendelijk vakantiehuis online

Een kindvriendelijk vakantiehuis boekt u gemakkelijk online bij Buitenleven Vakanties. Toch hier nog niet gevonden wat u zoekt? In heel Nederland zijn er droomlocaties te vinden! Bekijk voor meer inspiratie onze vakantiethema's. In Nederland is nog zoveel te zien en te ontdekken. Voor de pure natuurbeleving boekt u een vakantiehuis met kinderen midden in de Nederlandse natuur. Ontdek het volledige aanbod en kies het ideale vakantiehuis.