Voor jong en oud

Voor jong en oud

Ontdek de natuur zoals een kind dat doet. Bij Buitenleven Vakanties vind je de perfecte vakantiehuizen in de natuur, ideaal voor een vakantie met de kinderen. Hier heb je echt tijd om samen te zijn.
Bekijk woningen
Ongestoord genietenKindvriendelijke woningenSamen de natuur ontdekken

Kindvriendelijk vakantiehuis

Jong of oud: de natuur blijft je verbazen. Kinderen vinden er één groot speelparadijs, waar achter elke boom, tak of steen een nieuwe ontdekking wacht. Volwassenen vinden er rust en natuurschoon en bekijken het opnieuw door de ogen van de kinderen. Want samen ontdek je de wonderlijke planten- en dierenwereld weer voor het eerst.

Onze kindvriendelijke vakantiehuizen bieden je de mooiste manier om dat samen te beleven. Plekken midden in de natuur, waar alle tijd voor elkaar is. Waar je je samen verwondert over de kleinste kriebeldiertjes en de grootste woudreuzen. Van de allerkleinsten tot de alleroudsten: de natuur verveelt nooit.

Kindvriendelijk vakantiehuis
Kindvriendelijk vakantiehuis

Onze woningen

Bekijk meer woningen

Vakantiewoningen geschikt voor kinderen

Een vakantiehuis dat kindvriendelijk is, is wel zo prettig voor de kinderen als voor de (groot) ouders. Ouders hebben minder zorgen tijdens een vakantie met een vakantiehuis dat kindvriendelijk is. De vakantiehuizen van Buitenleven Vakanties zijn veilig voor kinderhandjes, want we willen graag dat zowel kinderen veilig kunnen spelen en ouders kunnen genieten en ontspannen.

Vakantiehuis kindvriendelijk: de voorzieningen

Een vakantiehuis dat gezellig is en tegelijkertijd geschikt is voor kinderen? De zoektocht begint thuis met een lijstje waaraan een vakantiehuis kindvriendelijk moet voldoen: veilig, voldoende speelgelegenheid, ruimte en plek waar ouders zorgeloos kunnen ontspannen. Bij Buitenleven Vakanties zijn nagenoeg alle vakantiehuizen kindvriendelijk. De meeste vakantiehuizen beschikken over een kinderbedje. Zo beleeft iedereen een zorgeloze nacht. Traphekjes zorgen voor veiligheid. Een kindvriendelijk vakantiehuis is pas echt compleet als het hele gezelschap aan tafel kan zitten. Een kinderstoel is er niet alleen om op gelijke hoogte samen te eten en te drinken, deze is er ook om aan tafel te kletsen en samen spelletjes te doen.

Vakantiehuis met kinderen

Heerlijk om met kinderen in de Nederlandse natuur te zijn. En de natuur... die doet vanzelf zijn werk. Het bos is een groot speelparadijs.

Neem bijvoorbeeld eens het gebied rondom de Veluwe. Hier staan meerdere kindvriendelijke vakantiehuizen. Nieuw Reemst is een vakantiehuis met kinderen waar met gemak wilde zwijnen en herten te spotten zijn. En Waskolk, een knus kindvriendelijk vakantiehuis met een ligbad en een grote tuin. Limburg al eens ontdekt? Een stukje buitenland in Nederland met zijn glooiende heuvels en bourgondisch ingestelde bevolking. Hier is Hoeve Gerendal is een geschikt vakantiehuis om met meerdere generaties zorgeloos en veilig de natuur te beleven. Een vakantiehuis dat ook kindvriendelijk is, is Koetshuis Verwolde. Dit statige landhuis wordt omringd door een tuin met bijzondere bomen. Hier waan je je als kinderen even als prins en prinses. Maak hier een mooie wandeling langs de alleroudste en dikste eik "De Dikke Boom" van Nederland. En voor wat extra ontspanning na die tijd beschikt dit vakantiehuis met kinderen ook nog over een sauna.

Boek een kindvriendelijk vakantiehuis online

Een kindvriendelijk vakantiehuis boek je gemakkelijk online bij Buitenleven Vakanties. Toch hier nog niet gevonden wat je zoekt? In heel Nederland zijn er droomlocaties te vinden. Bekijk voor meer inspiratie onze vakantiethema's. In Nederland is nog zoveel te zien en te ontdekken. Voor de pure natuurbeleving boek je een vakantiehuis met kinderen midden in de Nederlandse natuur. Ontdek het volledige aanbod en kies het ideale vakantiehuis.