Ontdek de natuur met familie

Ontdek de natuur met familie

Iets te vieren? Of gewoon zin om wat langer met familie samen te zijn? Kom logeren in een Buitenlevenwoning. Niets doen of juist iets actiefs doen, alles mag.
Bekijk onze woningen
Samen de natuur ontdekkenVoor grote en kleine families3 generaties

Vakantiewoningen voor families

Jong of oud: de natuur blijft iedereen verbazen. Kinderen vinden er één groot speelparadijs, waar achter elke boom, tak of steen een nieuwe ontdekking wacht. Volwassenen vinden er rust en zien de natuur door de ogen van de kinderen.

In een Buitenlevenwoning is dat een mooie manier om dat samen te beleven. Plekken middenin de natuur, waar er alle tijd is voor elkaar. Waar iedereen zich samen verwondert over de kleinste kriebeldiertjes en de grootste woudreuzen.

Van de allerkleinsten tot de alleroudsten… de natuur verveelt nooit.

Vakantiewoningen voor families
Vakantiewoningen voor families

Onze woningen

Bekijk alle woningen
Op Vakantie met kinderen

Op Vakantie met kinderen

Bij Buitenleven Vakanties krijgt iedereen, van jong tot oud, de gelegenheid de natuur van dichtbij te ervaren.

Bekijk woningen
Vakantie in eigen land

Vakantie in eigen land

De natuur en een vakantie in eigen land zijn beiden erg in trek. Nederland biedt zoveel mogelijkheden

Bekijk woningen
Met kinderen, kleinkinderen en partner mijn verjaardag gevierd rond het vuur. Heerlijk gewandeld. Het was een fantastische week!

Met familie de natuur ontdekken

Eindeloos buitenspelen, met het gezin wandelen in het bos en ’s avonds gezellig bij de houtkachel. Een week of weekend weg in de Nederlandse natuur is heerlijk met familie. Weg van de drukte en hectiek thuis en even echt lekker samen. Ga er dus eens lekker tussenuit en laad weer even helemaal op.

Samen de natuur ontdekken

Tijdens de gezinsvakantie of familieweekend even helemaal tot rust komen? Wakker worden met het geruis van de bomen, hertjes spotten en lekkere boswandelingen maken? Kom samen logeren in een Buitenlevenwoning. Want onze vakantiewoningen staan op de mooiste plekjes in de natuur en waar zowel jong als oud zich eindeloos kan vermaken. Een vakantie waar het gezin of de hele familie eropuit gaat om samen te ontdekken hoe fijn het is in de natuur te zijn. Samen verwonderen door al het moois dat de natuur te bieden heeft.

Ga eens op zoek gaan naar dierensporen, of fantaseer samen  welk dier er ’s nachts de tuin heeft omgewroet. Doe tijdens een wandelingetje een spelletje voetafdruk herkennen. En he, wie ziet daar ook een ree in de verte?

Grote en kleine families

Voor alle families en gezinnen hebben wij een geschikte vakantiewoning. Voor gezinnen met  3 en 4 personen is er ruim aanbod. Denk aan locaties

waar de kinderen zich goed kunnen vermaken. Er zijn vakantiewoningen in het bos maar ook in de duinen, vlakbij het strand en de zee. Pret is verzekerd! Zo kan de rest van het gezin zelf ook ontspannen. Een kop thee of glas wijn bij de houtkachel of met een goed boek op de bank. Voor grotere gezinnen en families hebben vakantiewoningen waar er alle ruimte is om samen te zijn en tegelijkertijd voldoende privacy bieden om je eigen gang te gaan. Deze vakantiewoningen beschikken bijvoorbeeld over meerdere badkamers en slaapkamers. En een grote keuken die ruimte biedt aan een lange tafel waar heerlijk getafeld kan worden en waar spelletjes tot laat in de avond gespeeld kunnen worden. Enkele grote woningen beschikken over een tafeltennistafel met genoeg ruimte erom heen om samen met de hele familie te spelen.

Luxe vakantiewoningen

Een vakantie met de familie in een Buitenlevenwoning is bij uitstek geschikt om nader tot elkaar te komen en om tijd met elkaar door te brengen. Een verjaardag of jubileum? Kom het samen vieren in een gerestaureerde hoeve of een monumentale boerderij. Deze vakantiewoningen zijn voorzien van alle luxe voorzien om er een uniek feest van te maken. Daarnaast is een ruime keuken en meer dan genoeg ruimte om bij elkaar te zijn en zijn er genoeg slaapkamers en stoelen aan tafel.  Een hottub of sauna zorgt voor dat extra beetje luxe tijdens de unieke ervaring in de natuur.