Vakantie met hottub

Vakantie met hottub

Met je partner of met de kinderen de tijd besteden met elkaar? Bezorg elkaar dan een unieke ervaring in een vakantiewoning met een hottub. Ideaal voor een romantisch weekendje weg of een langere vakantie om even helemaal op te laden.
Romantisch staren naar de sterrenZelf je vuurtje stokenExtra natuurbeleving

Huisje met hottub

Met geliefde of kinderen de tijd besteden aan elkaar? Bezorg elkaar dan een heerlijke ervaring in een huisje met hottub. Een romantisch huisje is ideaal voor een weekendje weg maar ook voor een langere vakantie.

Overdag lekker op pad in de natuur en de omgeving wandelend of fietsend te ontdekken. Daarna is het heerlijk terugkomen in het vakantiehuisje. De hottub vullen met water en het hout stoken voor een aangename temperatuur. Romantisch met z’n tweetjes het bad in, of juist met de kinderen erbij met op de achtergrond het geritsel van de dieren in het bos.

De hottubs staan in de tuin van onze huisjes, op een plek met veel privacy en met een fantastisch uitzicht. Bekijk hieronder al het aanbod aan huisjes met een hottub waar het ontspannen vakantievieren is.

Huisje met hottub
Huisje met hottub

Onze woningen

Bekijk meer woningen
Wat een mooi gebied en wat een aardige mensen, geen haast maar rustig aan. Wij hadden ook verschrikkelijk mooi weer dat helpt altijd. En verder heerlijk huis en met een Dutch tub tot onze beschikking echt een super week.

Vakantie met hottub

Beeld je maar eens in: Je hebt een dagje fijn gewandeld alleen of met partner, met de hond of vrienden en nu heb je er ruim de tijd om even bij te komen in één van onze huisjes met hottub. Eerst lekker eten en dan heerlijk nagenieten van een mooie dag. En hoe is het beter tot rust komen dan de laatste zonnestralen van de dag te bewonderen vanuit de hottub? Na het warm opstoken van de tub, instappen en vervolgens kan het grote genieten beginnen!

Wat is een hottub?

Een hottub is een op hout gestookt buitenbad, rond en met bankjes om op te zitten. De authentieke hottubs zijn van hout, maar tegenwoordig zijn deze er ook in kunststof. Hout gestookt, dat betekent eerst – een paar uur van te voren – een vuurtje stoken. Het begint dus al avontuurlijk! Na een tijdje, wanneer er een mooi knapperend vuurtje is ontstaan, is dit hét moment waarop de hottub op temperatuur komt. Eenmaal lekker warm, dan is het alleen nog maar volop genieten met elkaar. Ben je op een gezinsvakantie dan geniet je samen met de kinderen. Maak het eens extra bijzonder door de kinderen lang op te laten blijven en samen in het donker vanuit de hottub naar de sterren te staren. Met partner een paar dagen romantisch ertussenuit? Een huisje huren met hottub zorgt voor extra romantiek. Hoe fijn is het samen te genieten van een warm bad in alleen het licht van de sterren?

Waarom een op hout gestookte hottub?

Niet alleen het opstoken van het hout is onderdeel van de voorbereiding van je vakantie met hot tub: Het stookhout moet allereerst nog in stukken gehakt worden, zodat er genoeg zuurstof én brandstof in de externe kachel komt. Het hout hakken is natuurlijk onderdeel van de charme van een hout gestookte hot tub, en zoals eerder al gezegd: na gedane arbeid is het goed rusten. En om het echt goed aan te pakken, gaat de partner de voorbereidingen treffen…

Vakantiehuisje met hottub

Er zijn in Nederland inmiddels veel vakantiehuisjes met hottub of andere vormen van wellness te vinden en dit is dan ook geen uitzondering meer. Maar dit is niet waar het in de huisjes van Buitenleven Vakanties op houdt. Onze vakantiehuizen staan namelijk in de mooiste stukjes natuur van Nederland: de huisjes staan afgelegen en veelal tussen bomen en vaak met een fantastisch uitzicht. Niets dat tegenhoudt om een avond, ochtend of middag lekker uit te puffen in een heerlijk warm, hout gestookt bad. En het leuke is, een hottub kan in elk seizoen worden gebruikt. Het is zelfs een aanrader als het winter is. Heerlijk, zo’n warm bad in de sneeuw.

Boek een huisje met hottub online

Een huisje huren met hottub is echt leuk! Niet alleen de hottub is fijn, ook het vakantiehuis bij de hottub is bijzonder. Een unieke locatie, een mooi interieur, authentiek en pal in de natuur. Boek een woning met een hottub gewoon online, voor net dan beetje extra vakantieplezier, beleving en ontspanning. Bekijk snel de huisjes uit onze collectie en zie hoe eenvoudig het is een vakantie met hottub online te boeken. Vragen over onze vakantiehuizen met of zonder hottub? Neem gerust contact met ons op. Er zijn genoeg droomlocaties te vinden. Kijk voor meer inspiratie op onze inspiratiepagina. Ontdek nu het volledige aanbod en kies je ideale vakantiehuis.

Bekijk ook: