Waterpret

Waterpret

In de ochtend op tijd op pad voor een stevige wandeling en dan een verfrissende duik in het water nemen. Of heerlijk rustig opstarten en op je gemakje richting het water. Voeten in het zand, kleedje, picknick, goed boek, slootjes graven....
Bekijk woningen

Vakantiewoningen nabij het water

Voor een heerlijke vakantie vol met waterpret en ontspanning hoef je helemaal niet ver van huis te gaan. Nederland heeft prachtige plekken te bieden, volledig in de natuur en omringd door de mooiste meren, stranden en rivieren. Bij een groot aantal Buitenlevenwoningen is het water nooit ver weg. Je hebt een op en top vakantiegevoel in een vakantiewoningen met water in de buurt. Hier vind je de vakantiewoningen waarbij het natuurlijke water op maximaal op 20 minuten rijden ligt.

Vakantiewoningen nabij het water
Vakantiewoningen nabij het water

Onze woningen

Bekijk meer woningen
Een heel fijn huisje op een prachtige plek. Zwerven door de duinen of langs het strand en ook als je 'thuis' bent is er genoeg te zien aan leven rondom de woning. Fazanten, merels, ganzen etc. allemaal vanuit de schommelstoel te bekijken. Neem de verrekijker mee naar Texel!

Vakantiewoningen met water

Buitenleven Vakanties biedt allerlei soorten vakantiewoningen nabij het water, vlakbij de zee of in de buurt van een zwemvijver of rivier.

Voordelen van een vakantiewoning bij het water

Of het nou een grijze herfstdag, een koude winterochtend, een frisse lentemiddag of een zwoele zomeravond is, onze vakantiewoningen nabij het water zijn geschikt voor ieder seizoen en iedere temperatuur. Zoek op een zonnige zomerdag verkoeling in het water, of pak de kano of kajak en verken de wateren in de omgeving. Vanaf het water zie je het landschap eens vanuit een heel ander perspectief. Gegarandeerd dat je op prachtige plekken komt die je vanaf de vaste wal nooit had kunnen ontdekken.

De Buitenleven woningen bij het water

Geniet van de zoute zeelucht en de prachtige stranden tijdens alle seizoenen in Noord-Holland, Zeeland of Zuid-Holland. Buitenleven Vakanties biedt woningen aan voor voor zowel kleine gezelschappen als grotere groepen. Wandel of fiets langs prachtige duin- en bosgebieden, op loopafstand van het strand en de zee. Maar ook ver weg van de kust, in het binnenland, zijn er genoeg wateren binnen handbereik. Buitenleven Vakanties heeft allerlei vakantiewoningen in het assortiment nabij het natuurlijk (zwem)water liggen. Veel van de woningen zijn gelegen in prachtige natuurgebieden, die niet alleen bestaan uit prachtige landschappen en bijzondere flora en fauna, maar waar ook ineens uit het niets een prachtig meer of kristalhelder beekje kan opdoemen.

Vakantiewoningen aan het water

In de kop van Overijssel ligt het prachtige natuurgebied Weerribben-Wieden. Moerasbos, vogels, water en eindeloze rietvelden kenmerken de omgeving. Dit gebied leent zich bij uitstek om met een kano op verkenningstocht te gaan. Alle vakantiewoningen aan dit waterrijke

gebied beschikken over een Canadese kano. Bijvoorbeeld vakantiehuis Marten en Jikke, waar het terras aan het water ligt. Het pittoreske vakantiehuisje Tjasker is de plek waar je samen met je partner, vriend of vriendin, heerlijk aan het water kunt vertoeven. Het prachtig gelegen, rietgedekte huis Op é Polle, bereik je via een bruggetje. Buiten grenst het ruime terras aan een heerlijke, aan het water gelegen, tuin. In Hoens Huusie overnacht je in een bedstede. En behalve het natuurlijke water, kun je hier een duik nemen in de hot tub in je eigen tuin! Aan de Tienhovense Plassen, midden in Nederland, ligt Vakantiewoning Tien. De omgeving van dit witte huisje met groene luikjes aan het water is toegankelijk voor roeiboten en kano's. Neem dan wel even je eigen boot mee.

Vakantiewoning nabij water online boeken

Een vakantiewoning nabij het water boek je gemakkelijk bij Buitenleven Vakanties. Toch hier nog niet gevonden wat je zoekt? In heel Nederland zijn er droomlocaties te vinden! Bekijk voor meer inspiratie onze vakantiethema's. In Nederland is nog zoveel te zien en te ontdekken. Voor de pure natuurbeleving boek je een accommodatie midden in de natuur. En voor die vakantie midden in de Nederlandse natuur, ben je bij Buitenleven Vakanties aan het juiste adres. Ontdek het volledige aanbod en kies het ideale vakantiehuis.

Bekijk ook: