Vakantiehuis met baby

Een ontspannen vakantie met een baby kan prima in een Buitenlevenwoning. Ga er onbezorgd op uit in de Nederlandse natuur met het gezin of met de hele familie. Alle vakantiehuizen zijn van alle gemakken voorzien en staan verspreid door heel Nederland. Zo is er voor iedereen een passend vakantiehuis te vinden. Huur een vakantiehuis van Buitenleven Vakanties en geniet met een gerust hart van elkaar en de natuur.

Hieronder een selectie aan vakantiewoningen waar het ontspannen vakantie vieren is met een baby.

Een onbezorgde vakantie met baby

Gezinsuitbreiding, fantastisch! Als kersvers gezin er samen op uit, of als familie uitgebreid samen zijn? Kies voor een Buitenlevenwoning. Heerlijk om de batterij weer op te laden in de natuur; samen eindeloos wandelen met de kinderwagen. Of fiets - als de baby groot genoeg is om te kunnen zitten – met fietszitje voor op de fiets en verken de omgeving met een uitgestippelde route. Hoe fijn is het om na zo’n buitenactiviteit samen met de baby thuis te komen in het vakantiehuis? Er is weinig zó ontspannend als samen zijn in de mooiste natuur. En dat gewoon in Nederland.

Babyvriendelijk vakantiehuis

Samen op vakantie met een baby vraagt wat voorbereiding. Is het er veilig? De meeste van onze vakantiehuizen zijn geschikt voor baby’s. In een babyvriendelijk vakantiehuis is een veilig babybed aanwezig en een kinderstoel. Zo kan de baby lekker slapen en hebben jullie de handen vrij bijvoorbeeld tijdens het eten koken en in de avonden. De baby zal door de frisse buitenlucht extra goed slapen en jullie hebben eindelijk de tijd voor elkaar.

Vakantiehuisje baby Nederland

Lekker in Nederland blijven met de baby? Ook dicht bij huis zijn er veel mogelijkheden om met de baby op vakantie te gaan. Denk bijvoorbeeld aan Tien, een wit gepleisterd vakantiehuisje met baby bed. Met een ligging bij de Tienhovense plassen is het in alle seizoenen fijn vakantie vieren met een jong gezin. Op zoek naar een iets groter vakantiehuis met baby? Schuttekamp in het Gelderse Ruurlo is een heerlijke plek en ruim genoeg om met 3

generaties te verblijven. De Achterhoek biedt volop wandel- en fietsmogelijkheden. Moe geworden? Plof lekker neer op de bank in het vakantiehuisje met baby.

Voordelen van een vakantiehuis met baby

  • Het hebben van een baby betekent dat je nog niet afhankelijk bent van de schoolvakanties. Wat een voordeel is, want buiten de schoolvakanties op vakantie gaan met een baby stukken goedkoper.
  • In het laagseizoen is het ook nog eens overal rustiger dan tijdens het hoogseizoen, bijvoorbeeld in horeca.
  • Elk vakantiehuis met baby is met 3 uur rijden te bereizen. Geen ellenlange autoreizen dus!
  • Goed voorbereid maar toch iets vergeten voor de kleine? Bestel het gewoon in eigen taal.
  • Er zijn geen zorgen over babyvoeding; er is altijd een bekende supermarkt of drogisterij in de buurt.

Vakantiehuis met baby online boeken

Ontdek zelf hoe weldadig een vakantiehuisje met baby in de natuur is. Boek bij Buitenleven Vakanties eenvoudig een vakantiehuis met baby online. Nog niet gevonden van je zoekt? Er zijn genoeg andere droomlocaties te vinden. Kijk voor vakantie-inspiratie op onze inspiratiepagina. In Nederland is zoveel te zien en te ontdekken, ook met baby. Voor een vakantie midden in de Nederlandse natuur, ben je bij Buitenleven Vakanties aan het juiste adres. Ontdek nu ons volledige aanbod en kies het ideale vakantiehuis.