Overnachten tussen de bomen

Overnachten tussen de bomen

Ongestoord genieten in de mooiste bosrijke omgevingen. Buitenleven heeft de beste accommodaties in het bos al voor jou uitgezocht, bekijk ze nu.
Bekijk woningen
Midden in de natuurRust, ruimte en privacyBeleef de natuur van dichtbij

Vakantiehuizen in het bos

Er even echt helemaal uit zijn. En dat gewoon in Nederland. Rustig de tijd nemen om lekker zelf te koken. Uitgerust wakker worden en slapen op heerlijk comfortabele bedden van het vakantiehuis. Bij Buitenleven Vakanties snappen wij snappen dat wel. Daarom vind je bij ons vakantiehuizen in het bos. Vakantiehuizen die van alle gemakken zijn voorzien en garant staan voor een heerlijke vakantie in het bos.

Vakantiehuizen in het bos
Vakantiehuizen in het bos

Onze woningen

Bekijk meer woningen
Een droomvakantiehuis om in te logeren terwijl de vogels je gezelschap houden en de fietsroutes voor je deur beginnen.

Vakantiehuisjes in het bos

Het plannen van een vakantie of weekendje weg hoeft echt niet ingewikkeld te zijn. Al eens gedacht aan een vakantiehuis midden in het bos?

Waarom een vakantiehuis in het bos?

Vakantiehuizen in het bos zijn er in alle soorten en maten en voor ieder gezelschap. Of  je nu graag een romantisch weekendje weg met je geliefde boekt of een langere vakantie met vrienden, het gezin of de hele familie, er is voor ieder wat wils. Er is een ruim aanbod van woningen in de natuur. Ideaal voor als je de rust op wilt zoeken, lekker wilt ontspannen, van de natuur wilt genieten of juist actief bezig wilt zijn.

Uw eigen vakantiehuisje in de natuur

Het huisje in het bos is een ideale uitvalsbasis voor bijvoorbeeld wandelen en nordic walking tochten. Het bos is ook geweldig voor een fietsvakantie, want Nederland telt duizenden kilometers aan fietspaden. Met de fietskaart van de ANWB kun je heel gemakkelijk zelf je routes uitstippelen. Op zoek naar een andere sportieve activiteit? Ga dan eens naar het Boomkroonpad of het daarnaast gelegen startpunt van boswandelingen door de boswachterij Gieten-Borger. In vakantiewoning An't Keienpadtien ben je al mooi in de buurt. Een iets spannender activiteit doen? Wellicht is fierljeppen iets. Coendersborg en Borgbloemke zijn goede opties voor als je het fierljeppen aan durft. Voor de rustzoekers zijn er ook activiteiten, zoals een boottochtje. Met een boot varen door de watergangen van de Weerribben is een fijne activiteit wanneer je in vakantiehuis 't Schot, Marten en Jikke, Tjasker, Op é Polle, of in HoensHuusie verblijft. Vier je vakantie in een van de vakantiehuizen in het bos Kloosterhof of Ursulahof in het Limburgse Leudal? Een smaakvolle activiteit is een bezoek aan Bakhuis Kloosterhof bij boerderij Kloosterhof Midden-Limburg. Vroeger werd hier voor de hele week brood gebakken en

vlaai gemaakt. Eerst wordt de oven van het bakhuis bij boerderij Kloosterhof opgestookt. Je kunt hier het hele proces volgen en daarna de warme broodjes proeven. Genoeg te doen dus, tijdens het verblijf in het bos! En reken maar dat je na een lange dag actief bezig geweest te zijn in de buitenlucht, heerlijk zult slapen in je tijdelijke eigen huisje in het bos…

Ontspannen in je vakantiehuis in het bos

Boek je het huisje in het bos om echt goed bij te komen en te ontspannen? Houd dan een momentje vrij voor bijvoorbeeld een bezoek de aanwezige wellness in je tijdelijke eigen boswachterswoning, in het bos natuurlijk. Ontspan in de sauna of neem een duik in de hout gestookte hottub. Je zult als herboren naar huis terugkeren. Via de zoekfilter kun je selecteren op vakantiehuizen in het bos op aanwezigheid van sauna en hottub.

Vakantiehuizen in de natuur

Nederland kent veelzijdige water- en landschappen: bos, heuvels, heide, graslanden, duinen en zee…. Alles te bereiken op hooguit een paar uur rijden. Van de Hollandse Wadden in het hoge noorden, tot de glooiende heuvels in het Limburgse heuvellandschap. Van de zee in het westen tot het bos en de rust in het oosten van het land. Per vakantiewoning kun je zien op de kaart waar deze in Nederland te vinden is. Zo is in één oogopslag te zien in welke omgeving het vakantiehuisje ligt.

Vakantiehuizen in het bos online boeken

Een vakantiehuis in het bos boek je gewoon online bij Buitenleven Vakanties. Nog niet gevonden wat je zoekt? Ook de Kastelen en Landhuizen kunnen je een fantastische vakantie bezorgen. En wat te denken van de Buitenbeentjes? Allemaal vakantiewoningen midden in de Nederlandse natuur. Ontdek nu het volledige aanbod en kies het ideale vakantiehuis.