Onderdompelen in de mooiste Nederlandse natuur
Een paradijs voor flora en fauna liefhebbers

Zomervakantie in Nederland

Nederland heeft prachtige plekken te bieden, volledig in de natuur en omringd door de mooiste meren, stranden en rivieren. Bij een groot aantal woningen is het water nooit ver weg. In de morgen op tijd op pad voor een stevige wandeling en dan een verfrissende duik in het water nemen. Nog geen plannen voor deze zomer? Voor een heerlijke vakantie vol met waterpret en ontspanning hoeft u helemaal niet ver van huis te gaan.  Nederland kan verrassend mooi zijn. Door heel Nederland bieden wij de mooiste plekjes aan, zowel midden in de natuur als met de natuur direct om de hoek. Volop keuze voor een zomervakantie in eigen land!

Nog geen plannen voor deze zomer? Bekijk de vakantiehuizen hieronder, voor een heerlijke vakantie in eigen land.

 

Zó mooi is Nederland!

Voor een fantastische zomervakantie blijft u in eigen land. Want Nederland biedt voor ieder wat wils. De vele, afwisselende landschappen maakt Nederland tot een heel rijk land. Adem met volle teugen de frisse boslucht in, fiets met volle fietstassen naar de ideale picknickplek, bekijk wilde dieren vanachter een wildscherm of tijdens een spannende excursie. 

 

Vakantie in Nederlandse natuur

Bijvoorbeeld op de Veluwe, daar is het prachtige boerderijtje Waskolk te vinden, midden in het bos van de dansende bomen. Hier viert u echt de vakantie in de Nederlandse natuur. Of een van de knusse vervenerswoningen in De Weerribben, onder andere vakantiewoning Tjasker. In dit vakantiehuisje heeft u een heerlijke vakantie, met alle facetten die de Nederlandse natuur u te bieden heeft. Het Groningse landschap is verrassend mooi. Neem het pittoreske vakantiehuis Harssensbosch in Adorp, uniek gelegen midden in de Groningse natuur. Daar waar u in de keuken eten kookt met uitzicht op het weidse land. Nederlandser kan haast niet! Meer richting de Duitse grens, maar ook in de Groningse natuur, ligt Olle Tjoard, op het uiterste puntje van Nederland nabij Termunten. Hier eet u beschuit met muisjes wanneer er baby zeehondjes worden geboren in het dichtbij gelegen Punt van Reide. Wandelen en fietsen kan uitstekend in het Drentse landschap. Dit stukje Nederlandse natuur is zeer divers en is goed te ontdekken vanuit een vakantie in An't Keienpadtien. Deze unieke woning wordt omringd door het bos, de heide en de vennen van de boswachterij Gieten-Borger. Op zoek naar ruimte en volop privacy? Met een hutje op de hei is dat gegarandeerd. Vakantiewoning Wulp is omgeven door heide. Een heel bijzondere plek en zeker tijdens de periodes dat de hei paars verkleurt. Wilt u slapen midden in het bos? Een vakantiehuis pal in het bos is Landhuis Leuvenhof en Kijk uit. Het mooie is dat de route er naar toe al vol vakantiegevoel geeft door de schoonheid van het Leuvenumse bos. Een fijn vakantiehuis in de duinen betekent hele dagen struinen door het zand, langs de kust en bij mooi weer een verfrissende duik in de zee. In Oostvoorne zijn twee unieke vakantiehuizen; Zowel Meerman als Pad is duurzaam en modulair gebouwd en staan pal in de duinen. En zand is niet alleen te vinden in de duinen. Met name stuifzand is ook te vinden in oa de provincie Gelderzand. Vakantievieren midden in een zandgebied kan in vakantiewoning Fluitberg, in Radio Kootwijk. Grote kans dat u hier wilde zwijnen en reeën spot!

Een vakantie in de Nederlandse natuur is dus een waar paradijs voor flora en fauna liefhebbers.

 

Bijzondere vakantiewoning in Nederland

In heel Nederland vindt u onze prachtige woningen, verscholen op bijzondere plekken in de natuur. Naast de landschappen zijn ook de woningen divers. Bij de verbouw is veel aandacht voor de historie en aard van het pand. En tegelijkertijd biedt elke woning en suite u altijd het comfort dat u van ons gewend bent. Neem bijvoorbeeld het statige Kasteel Hackfort, gelegen in het idyllische Vorden in de Achterhoek. Of de historische Villa Oud Groevenbeek in Ermelo. Hier gaan natuur en cultuurhistorie hand in hand.

 

Op pad in de grote vakantie

In Nederland zijn vele activiteiten te ondernemen, ook tijdens de grote vakantie. Neem bijvoorbeeld de kabouterpaden die Nederland rijk is. Een perfecte activiteit voor jong en oud! Of ga er op uit met een boswachter en zowel u als uw gezelschap zal de natuur als nooit te voren beleven. Of kies voor een van de vele als dan niet georganiseerde wandel- en fietstochten. Er is valt zoveel te beleven, wie weet staat u zo maar oog in oog met een reebok of wildzwijn. Kortom, de diversiteit van Nederland én de diversiteit van ons aanbod maakt dat er voor iedereen de perfecte vakantiewoning tijdens de grote vakantie te vinden is.

 

Vakantiewoning in Nederland online boeken

Een vakantiewoning in Nederland boekt u gemakkelijk bij Buitenleven Vakanties. Toch hier nog niet gevonden wat u zoekt? In heel Nederland zijn er droomlocaties te vinden! Bekijk voor meer inspiratie onze vakantiethema's. In Nederland is nog zoveel te zien en te ontdekken.Voor de pure natuurbeleving boekt u een accommodatie midden in de natuur en voor die vakantie midden in de Nederlandse natuur, bent u bij Buitenleven Vakanties aan het juiste adres. Ontdek het volledige aanbod en kies uw ideale vakantiehuis.

 

Bekijk ook: