Origineel eropuit

Origineel eropuit

Hoe leuk is het om tijdens een paar nachten samen weg, de tijd doorbrengt op een unieke locatie? ’s Avonds vanaf het terras samen kijken naar vallende sterren, slapen in een bedstede en weer wakker worden door het gekwetter van de vogeltjes...
De dieren uit het bos als burenWakker worden door gefluit van vogelsUnieke locaties in de natuur

Uniek vakantiehuis

Kom overnachten in een Buitenlevenwoning. Het fijne is dat niet alleen de slaapplek uniek is: vaak word je ook nog eens een heel warm welkom geheten door buurvrouw ree en buurman hert. Hoe bijzonder is het dat je op die manier aan je dag kunt beginnen? Laat je inspireren door onderstaand aanbod en gun jezelf ook zo’n warm welkom.

Uniek vakantiehuis
Uniek vakantiehuis

Onze woningen

Bekijk meer woningen
Hoeve de Bocksen is prachtig en leuk om in te verblijven. Zo veel authentieke details, je waant je gelijk in het boerenleven van vroeger, maar wel met alle luxe van nu.

Even bijzonder en toch compleet anders

Het aantal vakantiehuizen in Nederland is best groot. Toch zijn ze niet allemaal bijzonder. Hoe vind je nu een uniek vakantiehuis in de massa? Lees verder en zie hoe u makkelijk je een onvergetelijke vakantie in Nederland kunt vinden.

De natuur, een bijzondere slaapplek

Alle ingrediënten voor een goede nachtrust is te vinden in de natuur. Alleen al de activiteiten die je overdag kunt doen, zoals wandelen, fietsen, kanoën, hardlopen en dieren spotten, maken dat je op een gezonde manier in contact komt met de natuur en op een gezonde manier ontspannen en moe wordt. En waar kan dat nou beter dan vanuit je eigen tijdelijke huis in de natuur? Maak kennis met inspirerende vakantiehuizen zoals de Boswachterswoningen. Deze zijn allen gelegen in authentieke omgevingen, midden in het bos. Vanuit een boswachterswoning maak je de mooiste wandelingen en het fijne is: deze beginnen al bij de voordeur! Een ander werkelijk juweeltje van een slaapplek in de natuur heeft u in een van de Buitenbeentjes. In een buitenbeentje waant je je in de historie van oude ambachten. Wakker worden in het bed van een veensteker, molenaarsknecht of sluiswachter. Heel bijzonder om in een oorspronkelijke ambachtswoning te overnachten, daar waar een ander alleen de buitenkant mag bewonderen.

Uniek landgoed

Nederland telt tig landgoederen en op veel plekken heeft Buitenleven Vakanties er een prachtig pareltje op staan. Op een ludieke wijze vakantievieren? In de Landhuizen en Kastelen vind je de reuring van activiteiten die op het landgoed plaatsvindt en de natuur is nabij. En wat het extra bijzonder maakt is dat de vakantiehuizen in deze categorie

gerenoveerd zijn tot een uitstekend comfortlevel en dat tegelijkertijd authentieke elementen zijn behouden. Een vleugje romantiek komt hier om de hoek kijken! En voor kinderen is slapen in een kasteel ook een unieke ervaring. Teruggaan in de tijd en samen met de kinderen kasteelheer of kasteelvrouw zijn voor even.

Vakantiehuis met bijzondere extra’s

In ons assortiment zijn er vakantiehuizen met net dat beetje extra om de vakantie nog unieker te maken. Zo zijn er vakantiehuizen waar je na een dag in de natuur lekker een bedstede in kunt duiken. Leuk voor de kinderen en wanneer je samen met partner bent, heel knus en romantisch. Ook is de hottub bij het vakantiehuisje een leuk element en van toegevoegde waarde aan het gevoel van rust ontspanning. Het water in de tub wordt gestookt op hout. Een eenmaal op temperatuur gekomen er fijn in plonsen en het grote genieten kan beginnen. Bij enkele vakantiehuizen is een sauna te vinden. Hoe heerlijk om na een dag fietsen in de natuur op te warmen in de sauna. Waag je je daarna ook aan een koude douche?

Uniek vakantiehuis online boeken

Zoals je ziet is elk vakantiehuis is opvallend in zijn soort en vertelt een eigen verhaal aan de hand van historische elementen en door de uitstraling van de omgeving. Een uniek vakantiehuis midden in de bijzondere Nederlandse natuur boek je gemakkelijk online bij Buitenleven Vakanties. Toch op deze pagina nog niet gevonden van je zoekt? In heel Nederland zijn er droomlocaties te vinden! Laat je inspireren door onze vakantiethema's. In Nederland is nog zoveel te zien en te ontdekken. Voor een vakantie midden in de Nederlandse natuur, ben je bij Buitenleven Vakanties aan het juiste adres. Ontdek het het volledige aanbod en kies het ideale vakantiehuis.