Tussen spectaculaire decors

Tussen spectaculaire decors

Terug in de tijd maar met de luxe en comfort van nu. Het maakt eigenlijk niet uit welk kasteel je kiest, verblijven in een kasteel is al een hele belevenis op zich. Voor even terug naar de middeleeuwen... Wat heeft zich hier vroeger allemaal afgespeeld?
Bekijk alle kastelen

Een kasteel huren in Nederland

Slaap in het bed van een kasteelheer of barones. Voel je voor even prins of prinses van je eigen kasteel. Of je er nou romantisch eropuit wil of juist met een groter gezelschap wil genieten van een verblijf, een kasteel biedt vele mogelijkheden om er echt helemal uit de dagelijkse sleur te komen. Zowel een kasteel zelf als de natuur eromheen is een lust voor het oog en daaarom een ideale locatie om op te laden en los te komen van dagelijkse beslommeringen. Ontdek het bij Buitenleven op je eigen manier!

Een kasteel huren in Nederland
Een kasteel huren in Nederland

Onze kastelen

Bekijk alle kastelen

Terug in de tijd

Een verblijf in een kasteel is een belevenis op zich. De magie begint al op het moment dat je de oprijlaan op rijdt: de omgeving van het kasteel is betoverend mooi. Bij het betreden van het kasteel is de historie zichtbaar en voelbaar aanwezig. Een kasteel beschikt over een rijke geschiedenis met beroemde bewoners en mysterieuze familieverhalen. Authentieke elementen, zoals prachtige originele plafonds in de hal en de sfeervolle vertrekken geven je alle ruimte om je je te verwonderen over de schoonheid van dit statige pand. Ga een kasteel huren Nederland en keer terug in de tijd en proef er de sferen van jonkvrouwen en jonkheren.

Voordelen van een kasteel huren

Buitenleven Vakanties kun je kiezen welk kasteel je huurt. Maar waarom zou je in Nederland een kasteel willen huren? Het huren van een kasteel biedt namelijk vele voordelen. Een opsomming:

  • Het romantische decor van een kasteel is zeer geschikt voor trouwerijen en andere feestelijke aangelegenheden.
  • En een feest op een kasteel, daar wordt nog lang over nagepraat.
  • Er is heerst stilte binnen een kasteel. Jezelf even van de wereld wanen, relaxen. Een heerlijke plek om eens helemaal tot rust te komen.
  • Hoe fijn is het prins(es)heerlijk wakker te worden in een kasteel? De overnachtingen staan garant voor een goede nachtrust.
  • Met 1 stap buiten de muren, ben je zo in de levendigheid van de natuur. Geniet van de prachtige omgeving door een heerlijke wandeling door de tuin en ontdek de bezienswaardigheden in de omliggende plaatsen. En neem gerust de fiets mee, want er zijn volop fietsroutes die je leiden langs allerlei mooie plekjes leiden, zijn er volop.

Romantisch overnachten in een kasteel

Zin om er romantich opuit te gaan? Overnachten in een kasteel is een goed idee voor een weekend romantiek. De aanwezigheid van comfortabele bedden en sfeervol ingerichte suites zijn voldoende ingrediënten voor een

romantische nacht voor 2 personen. Huur bijvoorbeeld Kasteel Doorwerth. Hier logeer je boven de poort van het kasteel. Ga je liever op pad met een grotere groep? De vele kamers op een landgoed bieden daar toe voldoende mogelijkheden om met zijn allen te genieten van de romantiek op een unieke locatie. Bijvoorbeeld Villa Oud Groevenbeek in Ermelo. Bewonder het historische kasteel van binnen en buiten en wordt prinsheerlijk wakker in de sprookjesachtige vertrekken. Of huur Kasteel Hackfort. Een prachtig kasteel in Nederland die je kunt huren voor een twee personen, maar waar je ook voor de hele familie een vriendengroep het volledige kasteel hunt huren. Bekijk hier al onze mogelijkheden voor het huren van een kasteel in Nederland.

Kasteel huren Nederland online boeken

Je kasteel in Nederland huur je gemakkelijk online bij Buitenleven Vakanties. Je kunt diverse filters gebruiken om zo tot je ideale verblijf in de natuur te komen. Filter op provincie, aantal personen en datum van aankomst en vertrek en bekijk direct het resultaat. Heb je specifieke ideeën wat betreft faciliteiten? Deze zijn aan de linker zijde te vinden. Wanneer je deze aanvinkt, geeft de website vervolgens exact weer welke locatie volledig voldoet aan je wensen. Toch hier nog niet gevonden van je zoekt? In heel Nederland zijn er droomlocaties te vinden! Laat je inspireren op onze inspiratie-pagina. Voor een vakantie midden in de Nederlandse natuur, ben je bij Buitenleven Vakanties aan het juiste adres. Ontdek nu het volledige aanbod en kies je ideale vakantiehuis.

Bekijk ook: