Verrasend bijzonder

Verrasend bijzonder

Buitenleven Vakanties heeft meer dan 100 unieke plekjes in de natuur waar je kunt genieten van rust, stilte, ruimte en het gezelschap. De vakantiewoningen zijn zo uniek gelegen dat je een routebeschrijving nodig hebt om er te komen. Wie durft…..?
Bekijk woningen

Unieke overnachting

Wil je lekker de batterij opladen op een unieke plek en even helemaal weg zijn van de massa? Wij hebben de meest unieke plekjes in de natuur voor je. Met Staatsbosbeheer, Natuurmonumenten en LandschappenNL als eigenaren van alle vakantiewoningen ben je bij ons altijd op een unieke en bijzondere plek in de natuur. Bekijk hier de mogelijkheden voor een unieke overnachting.

Unieke overnachting
Unieke overnachting

Onze woningen

Bekijk meer woningen
Een heerlijke midweek gehad in een prachtig huisje in een mooie omgeving. Veel wild gezien, herten bijna in de achtertuin. ook tijdens de wandelingen van herten en roofvogels kunnen genieten.

Unieke overnachting

Na vele weken van hard werken ben je wel toe aan een break. Hoe fijn is het dan de batterij te kunnen opladen op een originele plek? De zoektocht naar een unieke overnachting hoeft dan ook niet lang te zijn, want wij hebben de mooiste unieke locaties in de Nederlandse natuur.

Uniek overnachten in Nederland

In Nederland zijn er genoeg plekken waar het uniek overnachten is. Echte pareltjes zijn het, en je hoeft er niet eens ver van huis. Bijvoorbeeld in of vlakbij het Kootwijkerzand. Dat is de grootste zandverstuiving van Europa! En dat gewoon in Nederland. Een unieke overnachting beleef je hier in vakantiewoning In’t Zand. De naam zegt al genoeg over wat er in de omgeving te vinden is… Of Erff Hoog Burel. Een ruime vakantiewoning waar het heerlijk verblijven is. En echt uniek overnachten doe je bijvoorbeeld in de boomtoppen, zoals Theehuis Heidestein in Driebergen-Zeist. Dit vakantiehuis geeft je uitzicht over bomen en een kristalheldere vijver.

Unieke overnachting voor twee

Een flinke dosis romantiek kan zorgen voor een blijvende herinnering. Kom logeren waar je samen met je geliefde kunt uitrusten op een romantische locatie. Bijvoorbeeld Hoens Huusie in Nationaal Park Weerribben Wieden, een heel waterrijk gebied waar vele vogelsoorten thuis zijn. In de tuin van deze woning staat je eigen privé hottub. Samen het vuurtje opstoken, water vullen en daarna staren naar de sterren zorgt. Genoeg ingrediënten voor een perfecte unieke overnachting. Meer woningen zien voor 2 personen? Dit zijn onze mooiste plekjes voor een romantisch verblijf in de natuur.

Unieke overnachting met kinderen

Samen met het gezin eropuit? We hebben meer dan 100 pracht plekken in de natuur waar het hele gezin zich kan vermaken. Voor kinderen is het bos sowieso al een fijn speelparadijs waar altijd iets te zien of te beleven is. In het gezellige Oisterwijk staat midden in een bos vakantiewoning De Hulterberg. Een kleine en knusse plek voor 4 gezinsleden als je een unieke overnachting wil in het Bourgondische Noord Brabant. In het Drentse Gees staat onze houten vakantiewoning De Bosuil. Een ideale plek voor een unieke overnachting als je met meerdere gezinnen op vakantie wilt, maar toch de ruimte voor jezelf wil hebben.

Unieke overnachting online boeken

Bij Buitenleven Vakanties boek je een unieke overnachting eenvoudig online. Het ideale vakantiehuis voor een unieke overnachting nog niet gevonden? In heel Nederland zijn er droomlocaties te vinden! Ideeën nodig? Kijk dan eens op onze inspiratie-pagina. Voor een vakantie midden in de Nederlandse natuur, is Buitenleven Vakanties het juiste adres. Ontdek nu het volledige aanbod en kies de perfecte unieke overnachting.

Bekijk ook: