Geniet van het voorjaar met Buitenleven

Geniet van het voorjaar met Buitenleven

Beleef het voorjaar van dichtbij met een accommodatie in de natuur van Buitenleven. Geniet van de rust, ruimte en privacy.
Bekijk woningen
Gunstige tijd voor een vakantieOngestoord genieten van de rustBeleef de aanloop naar de lente van dichtbij

Voorjaarsvakantie

De voorjaarsvakantie is een uitgelezen moment om er even lekker tussenuit te gaan. Liever niet zo lang reizen en toch volop vakantie gevoel? Denk dan eens aan een vakantie in Nederland. Romantisch met z'n tweeën weg of gezellig met het gezin op vakantie. Heerlijk om even op te laden door te slenteren door het bos, dat weer fris groen wordt. Of struinen op het strand onder het eerste voorjaarszonnetje. Ontvlucht de carnavalsdrukte en dompel onder in de mooiste natuur. Kom het voorjaar vieren in een Buitenlevenwoning en ervaar hoe de natuur weer wakker wordt uit haar winterslaap.

Voorjaarsvakantie
Voorjaarsvakantie
Bekijk beschikbare woningen in de voorjaarsvakantie

Bekijk beschikbare woningen in de voorjaarsvakantie

Bekijk hier wat er allemaal nog beschikbaar is in deze vakantie en boek snel!

Bekijk beschikbare woningen
Toch liever in een andere periode op vakantie?

Toch liever in een andere periode op vakantie?

Grote kans dat er dan meer huizen beschikbaar zijn! Bekijk hier ons volledige aanbod!

Bekijk alle woningen
Een wondermooi huis, verscholen in het bos. Sfeervol, comfortabel, netjes verzorgd en goed onderhouden. Direct vanuit het huis kan je naar alle windstreken heel mooie wandelingen en fietstochten maken door bos, hei en eeuwenoude cultuurlandschappen.

Op vakantie in het voorjaar

Het is nog net geen lente maar de dagen worden al wel langer. Benut de voorjaarsvakantie om even bij te tanken.

Vakantie in februari

De voorjaarsvakantie valt doorgaans voor het grootste deel in februari en een par dagen in maart. Dit jaar is de voorjaarsvakantie in Nederland voor de regio Noord en Midden van 20 februari t/m 28 februari 2021 en voor de regio Zuid is deze van 13 februari t/m 21 februari 2021. Op vakantie gaan in deze tijd van het jaar heeft genoeg voordelen: het is namelijk relatief rustig in deze tijd en de prijzen vallen wat lager uit dan in de rest van het jaar. En, een voorjaarsvakantie is goed tegen een winterdip. En dat begint al bij de voorpret.

Voorjaarsvakantie in de natuur

Het voorjaar staat voor de deur. Heerlijk! In de natuur is het energieniveau in februari op zijn laagst. Alles staat echt helemaal stil op een enkele plant of boom na. De oude en wijze bomen wachten in rust en sparen hun energie. Planten laten hun energie in hun wortels of zaden. Nietsdoen is het adagium. En daarna, als de ergste kou verdwenen is onder de eerste zonnestralen van het voorjaar, wordt de natuur langzaam wakker. Prachtig om te zien en te beleven vanuit een Buitenlevenwoning. Bij Buitenleven Vakanties is er voldoende keus om te overnachten in een knusse, sfeervolle boswachterswoning. Maar ook onze buitenbeentjes zijn allesbehalve gewoon. Het zijn monumentale ambachtswoningen, stuk voor stuk uniek. Of breng de vakantie met de kinderen eens door in een kasteel of landhuis, waar de jeugd de koning te rijk is. Vanuit alle vakantiewoningen is er genoeg te doen en te beleven, zeker in het voorjaar. De natuurgebieden rondom de woningen, die worden beheerd door onze afzenders Staatsbosbeheer, Natuurmonumenten en LandschappenNL,

bieden allerlei activiteiten aan.

Check de verschillende sites voor leuke activiteiten in de voorjaarsvakantie.

Boek de voorjaarsvakantie online

Nog op zoek naar een vakantiewoning voor een vakantie in dit voorjaar, met zn tweeën, met familie of vrienden? Een voorjaarsvakantie is bij Buitenleven Vakanties eenvoudig online te boeken. De vakantiewoningen van Buitenleven Vakanties zijn uniek en hebben allemaal een eigen verhaal. Dat maakt een vakantie dit voorjaar extra speciaal. De vakantirwoningen liggen verscholen in de natuur en de reis er naar toe is al een belevenis. Een vakantiewoning is gemakkelijk te boeken bij Buitenleven Vakanties. De diverse filters zijn te gebruiken om zo tot een ideaal verblijf in de natuur te komen. Filter op provincie, aantal personen en datum van aankomst en vertrek en bekijk direct het resultaat. Zijn er specifieke ideeën wat betreft faciliteiten? Deze zijn aan de linker zijde te vinden. Wanneer deze worden aangevinkt, geeft de website vervolgens exact weer welke natuurvakantie volledig voldoet aan alle wensen. Het ideale vakantiehuis voor dit voorjaar nog niet gevonden? In heel Nederland zijn er droomlocaties te vinden. Ideeën nodig? Kijk dan op onze vakantiethema's. Voor een vakantie midden in de Nederlandse natuur, is Buitenleven Vakanties het juiste adres. Ontdek nu het volledige aanbod en kies het ideale vakantiehuis.

Bekijk ook: