Vakantie in eigen land

Vakantie in eigen land

Even een midweekje er tussenuit in eigen land. Buitenleven maakt het mogelijk. Bekijk snel het aanbod
Bekijk woningen
Rust, ruimte en privacyOngestoord genieten van de rustBeleef de natuur van dichtbij

Midweek weg Nederland

Terwijl de wereld druk is met dagelijkse bezigheden geniet u van een korte vakantie. Een soort generale repetitie van de ‘grote’ vakantie. Heerlijk in de natuur! Zin om activiteiten te ondernemen? Dat kan. Tijdens de midweken is het overal net wat rustiger. Een mooi bijkomend voordeel. Of juist zin om even niets te doen? Een korte vakantie zorgt er voor dat de batterij weer helemaal opgeladen is. Totdat het weer begint te kriebelen….

Bekijk hieronder het overzicht van alle vakantiehuizen waar het heerlijk vakantievieren is tijdens een midweek weg.

Midweek weg Nederland
Midweek weg Nederland

Onze woningen

Bekijk meer woningen
Een heel fijn huisje op een prachtige plek. Zwerven door de duinen of langs het strand en ook als je "thuis" bent is er genoeg te zien aan leven rondom het huisje. Fazanten, merels, ganzen etc. allemaal vanuit de schommelstoel te bekijken.

Midweekje weg in Nederland

Heeft u van maandag t/m vrijdag vrij, gewoon fijn vakantie of doordeweeks eens geen verplichtingen? Een korte vakantie kan wonderen doen! Zo kunt u bijvoorbeeld tijdens de schoolvakanties met de kinderen weg. Of neem de kleinkinderen mee als verrassing. Buitenleven Vakanties heeft de vakantiehuizen op de mooist plekjes in de natuur voor een heerlijke midweek weg in Nederland.

Een midweek weg

Buitenleven Vakanties heeft genoeg te bieden om uw korte vakantie zo perfect mogelijk te maken. We beschikken over vakantiewoningen voor een midweek weg door heel Nederland, in alle soorten en maten. Op plekjes met frisse zeelucht, midden in het bos of op de uitgestrekte heide. Ook zijn honden in een groot deel van onze vakantiehuizen welkom. Of u nou met zijn tweeën, het gezin of de hele familie er voor een midweek tussenuit gaat, Buitenleven Vakanties biedt altijd een passend vakantiehuis voor een heerlijke midweek weg.

Voordelen van een midweekje weg in Nederland

  • De dagen tussen de weekenden in, van maandag tot en met vrijdag, is het vaak rustiger.
  • De meeste mensen werken of gaan naar school. Terwijl u zonder files op uw gemakje naar uw vakantiehuis afreist, is werkend Nederland ver weg…
  • Wilt u activiteiten ondernemen tijdens een midweekje weg? Zowel in het hoog- als naseizoen geniet u tijdens de midweek van de rust en kunt u tal van leuke uitstapjes bedenken. Het aanbod aan activiteiten is vaak even groot als in het weekend, het verschil is dat op een dinsdag, woensdag of donderdag er geen wachtrijen zijn voor als u wil deelnemen aan een georganiseerde wandeling, een excursie met een boswachter.
  • Daarbij is een vakantiehuis tijdens een midweek weg voordeliger; de kosten zijn lager én u bent langer op vakantie dan tijdens een weekend weg.

Midweek weg in Nederland

Spontane plannen zijn vaak het leukst. Er even tussenuit, hoe fijn is dat? Zodra u in de auto stapt begint het vakantiegevoel. Wie weet blijft  u deze midweek wat dichter bij huis. Als toerist in eigen regio bekijkt u de wereld om u heen toch anders. Boek een vakantiewoning in het natuurgebied om de hoek. Bezoek daar bijvoorbeeld eens de

schaapskooi of wandel naar hartenlust door het verrassend mooie landschap. Toch liever een midweek een ander uitzicht dan het vlakke Nederlandse landschap maar geen zin om uren in de auto te zitten? Bezoek Limburg. Een stukje buitenland tijdens een midweek Nederland. Het glooiende Limburgse heuvellandschap, voorzien van dalen en kronkelende riviertjes, geven u het gevoel alsof u in het buitenland loopt. Buitenleven Vakanties biedt een vijftal vakantiehuizen in Limburg, van het Leudal tot Valkenburg. Liever een midweek Nederland struinen door de duinen? In de provincies Zuid Holland en Zeeland is er volop keus in vakantiehuizen aan zee.

Midweekje weg Nederland online boeken

Een midweekje weg midden in de bijzondere Nederlandse natuur, is eenvoudig te boeken bij Buitenleven Vakanties. Toch hier nog niet gevonden van u zoekt? In heel Nederland zijn er droomlocaties te vinden. Bekijk voor meer inspiratie onze vakantiethema’s. In Nederland is nog zoveel te zien en te ontdekken. Voor een vakantie midden in de Nederlandse natuur, bent u bij Buitenleven Vakanties aan het juiste adres. Ontdek het volledige aanbod en kies het ideale vakantiehuis.

Bekijk ook: