Vier de herfst

Op vakantie in oktober

Misschien niet wat u verwacht, maar oktober is een prima maand om er even lekker tussen uit te gaan. De temperatuur is nog aangenaam en het is heerlijk toeven buiten. Het laag staande herfstzonnetje schijnt prachtig door de bomen... Dus ga er in de herfstvakantie gerust op uit met uw familie of vrienden en geniet van een heerlijk verblijf in een vakantiehuis in oktober: herfstvakantie! Kom vakantie vieren in oktober bij Buitenleven Vakanties!

 

Bezoek de natuur deze herfstvakantie

Ga lekker een weekend, midweek of week gezellig weg in de herfstvakantie, of juist daarvoor of er na. Dit is het ideale seizoen om met kinderen er even tussenuit te gaan en te genieten van het najaar. Boek een gezellig vakantiehuis voor de herfstvakantie en geniet van quality time met het hele gezin!

 

Tips voor een vakantiehuis in oktober

De herfstvakantie is de ideale tijd om er even tussenuit te gaan. Beleef met de kinderen een toptijd in het bos, of in een sprookjesachtig kasteel. Ontdek samen de omgeving en zie hoe de natuur aan het veranderen is. Dan kan heel goed per fiets, maar de omgeving verkennen kan ook heel eenvoudig met een wandelingetje. Verblijf tijdens de herfstvakantie in een vakantiehuis van Buitenleven Vakanties en kom na een leuke dag helemaal tot rust met een glas wijn bij de houtkachel van uw eigen vakantiehuis. De magie is de combinatie van bijzondere woningen op ongekend mooie plekken in de Nederlandse natuur. Urenlang slenteren over het strand bij Oostvoorne in Zuid-Holland waar u overnacht in de prachtige woning Duins End. Of maak uitgebreide verkenningstochten door de sprookjesachtige Gelderse bossen waar u 's avonds overnacht in toplocaties als Vossenheem in Uddel of Erff Hoog Burel.

De Buitenleven woningen zijn uniek, geen een is hetzelfde. Het zijn objecten met een verhaal, een rijke historie. Niet alleen boswachterswoningen maar ook statige landhuizen en kastelen zoals Villa Oud Groevenbeek of Het Koetshuis Verwolde, sprookjesachtig mooi. En dan zijn er nog de bijzondere gevallen in de categorie Buitenbeentjes. Kortom voldoende mogelijkheden voor een herfstvakantie op maat.

 

Data herfstvakantie oktober 2019

De herfstvakanties wisselen per jaar in data. Dat deze (grotendeels) in oktober is, staat wel vast. Maar wanneer is er schoolvakantie? Handig om te weten wanneer u uw vakantiehuis in oktober wil boeken:

  • Midden-Nederland: 12 oktober t/m 20 oktober 2019
  • Zuid-Nederland: 19 oktober t/m 27 oktober 2019
  • Noord-Nederland: 19 oktober t/m 27 oktober 2019

Vakantiehuis oktober met hottub

Hoe fijn is het om na een dag in het frisse bos op te warmen in en warm bad in de tuin? Enkele vakantiehuizen beschikken over een hottub:

 

Vakantiehuis oktober online boeken

Geniet van een fijne herfstvakantie met uw familie, vrienden of partner in een vakantiehuis midden in de natuur. Dat kan zijn aan de kust, in het bos of midden het boeren landschap en bleef samen de tijd van jullie leven. Op zoek naar een vakantiehuis in oktober? Bij ons vindt u een ruim aanbod. De mooiste vakantiehuizen in oktober voor een perfecte herfstvakantie boekt u eenvoudig bij Buitenleven Vakanties. U kunt diverse filters gebruiken om zo tot uw ideale vakantiehuis te komen. Filter op provincie, aantal personen en datum van aankomst en vertrek en bekijk direct het resultaat. Heeft u specifieke ideeën wat betreft faciliteiten? Deze zijn aan de linker zijde te vinden. Wanneer u deze aan vinkt geeft de website vervolgens exact weer welke natuurvakantie volledig voldoet aan uw wensen.

Uw ideale vakantiehuis in oktober nog niet gevonden? In heel Nederland zijn er droomlocaties te vinden! Laat u inspireren op onze inspiratie-pagina. Alles is goed. Als u maar het perfecte vakantiehuis voor de herfstvakantie vindt, die aansluit bij uw wensen. Voor een vakantie midden in de Nederlandse natuur, bent u bij Buitenleven Vakanties aan het juiste adres. Ontdek nu het volledige aanbod en kies uw perfecte herfstvakantie.

 

Bekijk ook: