Nazomeren met Buitenleven

Nazomeren met Buitenleven

In alle rust genieten van de laatste zonnestralen die het jaar te bieden heeft. Beleef de overgang van de zomer naar de herfst van dichtbij. Wij hebben de mooiste accommodaties in de natuur voor je op een rijtje gezet.
Bekijk woningen
Ongestoord genieten van de rustRust, ruimte en privacyGunstige tijd voor een vakantie

Vakantiehuis oktober

Mogelijk verwacht je anders, maar oktober is een prima maand om er even lekker tussen uit te gaan. De temperatuur is nog aangenaam en het is heerlijk toeven buiten. Het laag staande herfstzonnetje schijnt prachtig door de bomen... Dus ga er in de herfstvakantie gerust op uit met je gezin, familie of vrienden en geniet van een heerlijk verblijf in de Nederlandse natuur. Hieronder zie je alle vakantiehuizen die beschikbaar zijn in oktober. Kom de herfst vieren bij Buitenleven Vakanties!

Vakantiehuis oktober
Vakantiehuis oktober
Bekijk beschikbare woningen in oktober

Bekijk beschikbare woningen in oktober

Bekijk hier wat er allemaal nog beschikbaar is in deze maand en boek snel!

Bekijk beschikbare woningen
Toch liever in een andere maand op vakantie?

Toch liever in een andere maand op vakantie?

Grote kans dat er dan meer huizen beschikbaar zijn! Bekijk hier ons volledige aanbod!

Bekijk alle woningen
We hebben al veel huisjes gehuurd, maar dit huisje sloeg alles...nog nooit zo'n plek gehad. Rondom uitzicht, eenzame Hooglanders die zich af en toe lieten, stil....In het huis was alles voorhanden.

Bezoek de natuur deze herfstvakantie

Ga lekker een weekend, midweek of week gezellig weg in de herfstvakantie, of juist daarvoor of er na. Dit is het ideale seizoen om met kinderen er even tussenuit te gaan en te genieten van het najaar. Boek een gezellig vakantiehuis voor de herfstvakantie en geniet van quality time met het hele gezin!

Tips voor een vakantiehuis in oktober

De herfstvakantie is de ideale tijd om er even tussenuit te gaan. Beleef met de kinderen een toptijd in het bos, of in een sprookjesachtig kasteel. Ontdek samen de omgeving en zie hoe de natuur aan het veranderen is. Dan kan heel goed per fiets, maar de omgeving verkennen kan ook heel eenvoudig met een wandelingetje. Verblijf tijdens de herfstvakantie in een vakantiehuis van Buitenleven Vakanties en kom na een leuke dag helemaal tot rust met een glas wijn bij de houtkachel van je eigen vakantiehuis in de maand november. De magie is de combinatie van bijzondere woningen op ongekend mooie plekken in de Nederlandse natuur. Urenlang slenteren over het strand bij Oostvoorne in Zuid-Holland waar je overnacht in de prachtige woning Duins End. Of maak uitgebreide verkenningstochten door de sprookjesachtige Gelderse bossen waar je 's avonds overnacht in toplocaties als Vossenheem in Uddel of Erff Hoog Burel.

De Buitenleven woningen zijn uniek, geen een is hetzelfde. Het zijn objecten met een verhaal en een rijke historie. Niet alleen boswachterswoningen maar ook statige landhuizen en kastelen zoals Villa Oud Groevenbeek of Het Koetshuis Verwolde, sprookjesachtig mooi. En dan zijn er nog de bijzondere gevallen in de categorie Buitenbeentjes. Kortom voldoende mogelijkheden voor een herfstvakantie op maat.

Data herfstvakantie oktober 2022

De herfstvakanties wisselen per jaar in data. Dat deze (grotendeels) in oktober is, staat wel vast. Maar wanneer is er schoolvakantie? Handig om te weten wanneer je je vakantiehuis in oktober wil boeken:

  • Regio Noord: 21 oktober t/m 29 oktober 2022
  • Regio Midden: 14 oktober t/m 22 oktober 2022
  • Regio Zuid: 14 oktober t/m 22 oktober 2022

Als deze vakantie gepland staat kan de voorpret van de oktober vakantie beginnen. Buitenleven Vakanties heeft meer dan 100 huisjes in de Nederlandse natuur, die geschikt zijn voor een heerlijke

herfstvakantie. Maar welke wordt het? De keuze is reuze.

Vakantiehuis oktober met hottub

Hoe fijn is het om na een dag in het frisse bos op te warmen in en warm bad in de tuin? Enkele vakantiehuizen beschikken over een hottub. Eerst hout verzamelen en het water stoken tot het lekker warm is en vervolgens er in springen. Een hottub is juist fijn in de maand oktober, omdat de openbare zwembaden al lang gesloten zijn. Onze vakantiehuizen met een hottub:

Vakantiehuis oktober online boeken

Geniet van een fijne herfstvakantie met familie, vrienden of partner in een vakantiehuis midden in de natuur. Dat kan zijn aan de kust, in het bos of midden het boeren landschap en bleef samen de tijd van jullie leven. Op zoek naar een vakantiehuis in oktober? Bij ons is een ruim aanbod aan vakantiehizen. De mooiste vakantiehuizen voor een perfecte herfstvakantie in oktober is eenvoudig te boeken bij Buitenleven Vakanties. Gebruik filters om zo tot het ideale vakantiehuis te komen. Filter op provincie, aantal personen en datum van aankomst en vertrek en bekijk direct het resultaat. Zijn er specifieke ideeën wat betreft faciliteiten? Deze zijn aan de linker zijde te vinden. Wanneer deze aangevinkt wordt, geeft de website vervolgens exact weer welke natuurvakantie volledig voldoet aan alle wensen. Het ideale vakantiehuis in oktober nog niet gevonden? In heel Nederland zijn er droomlocaties te vinden! Ideeën nodig? Kijk dan eens op onze inspiratie-pagina. Voor een vakantie midden in de Nederlandse natuur, is Buitenleven Vakanties het juiste adres. Ontdek nu het volledige aanbod en kies de perfecte herfstvakantie.

Bekijk ook: