Vier de herfst

Op vakantie in oktober

Misschien niet wat je verwacht, maar oktober is een prima maand om er even lekker tussen uit te gaan. De temperatuur is nog aangenaam, het is nog heerlijk toeven buiten. Lekker in het herfstzonnetje genieten. Kom vakantie vieren in oktober bij Buitenleven!

 

Bezoek de natuur deze herfstvakantie

Op zoek naar een vakantiehuis in oktober? Voor de mooiste herfstvakantie in de natuur boekt je bij Buitenleven vakanties. De magie is de combinatie van bijzondere woningen op ongekend mooie plekken in de Nederlandse natuur. Met dit schitterende weer is een vakantie in oktober een prima idee. Vitamine D tanken. Urenlang slenteren over het strand bij Oostvoorne in Zuid-Holland waar u overnacht in de prachtige woning Duins End. Of uitgebreide verkenningstochten door de sprookjesachtige Gelderse bossen waar u 's avonds overnacht in toplocaties als Vossenheem in Uddel of Erff Hoog Burel.

De Buitenleven woningen zijn uniek, geen een is hetzelfde. Het zijn objecten met een verhaal, een rijke historie. Niet alleen boswachterswoningen maar ook statige landhuizen en kastelen zoals Villa Oud Groevenbeek of Het Koetshuis Verwolde, sprookjesachtig mooi. En dan zijn er nog de bijzondere gevallen in de categorie Buitenbeentjes. Kortom voldoende mogelijkheden voor een Herfstvakantie op maat bij Buitenleven.

Uw ideale vakantiehuis in oktober nog niet gevonden? Check de beschikbaarheid.