Pssst het best bewaarde geheim...een verblijf bij Buitenleven Vakanties!
Maak gebruik van deze heerlijk lange dagen

Meivakantie in Nederland

Nog geen plannen voor de meivakantie? Al gedacht aan een korte vakantie in eigen land? Nederland kan verrassend mooi zijn. U vindt onze woningen door heel Nederland, op de mooiste plekjes, midden in de natuur. Bos, heide, strand of duinen voor ieder wat wils. En in veel gevallen mag uw hond ook mee. Hieronder een overzicht van de laatste beschikbare plekjes. Dus wees er snel bij.

Ontdek de Nederlandse natuur bij Buitenleven

Voor een korte break tijdens de meivakantie blijft u in eigen land. De dagen zijn lekker lang en de kans op mooi en zonnig weer stijgt met de dag. De meimaand wordt niet voor niets de bloeimaand genoemd. Nederland is zo ontzettend mooi en biedt voor ieder wat wils. Wandelen in het bos, struinen door de duinen of gewoon lekker met uw favoriete boek in de Buitenleven tuin die uiteraard grenst aan een prachtig natuurgebied. Beleef de natuur in volle bloei in eigen land.

 

In heel Nederland vindt u onze bijzondere woningen, verscholen in de mooiste plekken van de natuur. Bijvoorbeeld in het glooiende landschap van Limburg, waar je je bijna in het buitenland waant. Of in het kustgebied waar je, zon of geen zon, heerlijke dagen kunt beleven. De bossen van de Veluwe of de Drentse Hondsrug zijn een paradijs voor flora en fauna liefhebbers. Er valt zoveel te beleven, wie weet staat u zo maar oog in oog met een reebok of wild zwijn.

Er zijn veel manieren van natuurbeleving. Voor de één is vakantie vooral je eigen gang kunnen gaan en onthaasten. Voor de ander is structuur en een vastomlijnd programma het summum. Mocht u op voorhand uw programma willen uitstippelen en vastleggen dan kunt u voor uitgebreide informatie over gebieden en excursies terecht op de sites van de 3 samenwerkende natuurorganisaties: Staatsbosbeheer, Natuurmonumenten en de Provinciale Landschappen. In de meivakantie worden vaak extra excursies aangeboden. Onder begeleiding van ervaren gidsen of de boswachter hoort u de meest bijzondere verhalen en kijkt u weer met andere ogen naar de natuur. Mocht u al interesse hebben in de meivakantie van 2020, dan kan dat natuurlijk ook. Kortom, de meivakantie in eigen land is een heel goed idee!