Vakantiehuis oud en nieuw

Breng oudejaarsavond door in een vakantiehuis tijdens oud en nieuw. Op deze manier kan iedereen tot de late uurtjes genieten, want niemand hoeft naar huis te rijden. Of het nu voor 2 nachtjes is of voor een langere vakantie, deze bijzondere tijd vraagt om bijzonder gezelschap op een unieke plek.

Hieronder vindt u een selctie van vakantiehuizen waar het prettig in rustig, oud en nieuw vieren is met de bijzondere natuur als decor.

Samen genieten van oud en nieuw

Het einde van het jaar is in zicht en het is tijd voor wat ontspanning maar ook qualitytime. Waar kunt u de tijd beter hebben voor elkaar dan in een vakantiehuis tijdens oud en nieuw? De feestdagen zijn hét moment om samen met familie of vrienden te genieten van een midweek of een weekend weg. Stelt u zich eens voor, u arriveert met partner, familie of vrienden bij een gezellige vakantiewoning midden in de natuur. Een unieke locatie waar jullie verzekerd zijn van rust, privacy en een prachtige omgeving. Ieder huis heeft een eigen verhaal en een eigen karakter. Het ene huis is soms iets imposanter of indrukwekkender dan het andere, maar altijd sfeervol. Wij hebben een selectie gemaakt van deze woningen, zodat het maken van een keuze van een vakantiehuis oud en nieuw nét wat eenvoudiger wordt.

Huisje huren oud en nieuw

Huur een huisje tijdens oud en nieuw. Maak hier na een uitgebreid ontbijt op oudjaarsdag een frisse winterwandeling door de Drentse bossen, het heuvelachtige landschap in Limburg, een strandwandeling in langs de kust van Zeeland of waai met het stuifzand mee over de Veluwe in Gelderland. Plof na afloop neer met een kop warme chocolademelk, thee of een goed wijntje om op te warmen. Heerlijk om met z'n allen een huisje te huren tijdens oud en nieuw. En met een huisje in de natuur zit u tijdens oud en nieuw altijd goed. Na het avondeten samen met het gezelschap genieten van de avond bij de houtkachel al napratende wat de dag gebracht heeft en wat de volgende morgen gaat brengen: nieuwjaarsdag! Wordt dat dieren spotten in het bos of een winterwandeling op de hei? En wanneer de nacht zijn intrede doet, logeert u op een prachtige plek in de natuur. Een huisje huren oud en nieuw, zonder vuurwerk, maar met het geritsel van rondscharrelende nachtdieren om het huisje.

Samen oud en nieuw vieren

Met zijn allen rond het haardvuur, onder het genot van de nog aanwezige sfeervolle kerstverlichting, dennengeur en een hapje en een drankje. Rond middernacht een glas champagne en een oliebol: dat is samen oud en nieuw vieren. Bijvoorbeeld in vakantiewoning De Bosuil in Drenthe. Dit vakantiehuis is geschikt voor 10 personen. Vanuit de woonkamer kunt u de reeën zien lopen, in het loofbos komen ook veel dassen, marters, bosuilen en soms zelf kraanvogels of ooievaars langs. Samen met een nog grotere groep oud en nieuw vieren in de natuur? Kasteel Vila Oud Groevenbeek is geschikt voor 4 tot en met 24 personen. Op Oud Groevenbeek, in Ermelo, ligt een netwerk van prachtig gesitueerde paden: langs het landhuis, de Volenbeek, de sprengkop en de grafheuvels op de Groevenbeekse heide.

Op dit unieke landgoed komen buizerds, haviken, reeën, wilde zwijnen, vossen, dassen, groene, zwarte & middelste bonte spechten en ijsvogels voor. Wie weet worden jullie samen zelfs getrakteerd op een wit oud en nieuw dit jaar…Dat is nog eens prettig samen oud en nieuw vieren.

Op vakantie met oud en nieuw

Wat langer samen weg kan natuurlijk ook. U gaat dan op vakantie met oud en nieuw. Heerlijk, want dat betekent samen oud en nieuw vieren met nog enkele dagen er voor en er na. Kies bijvoorbeeld voor de provincie Limburg, een stukje buitenland in eigen land. Ga op vakantie met oud en nieuw met dierbaren in Hoeve Gerendal, geschikt voor 10 personen en omgeven door bloemrijke weilanden en hobbelige bossen. Dat is pas echt met zijn allen genieten van Oud&Nieuw in de natuur. Buitenleven Vakanties biedt enorm veel vakantiehuisjes in bijna iedere provincie van Nederland. Zo is er altijd een unieke woning die precies aansluit bij de wensen en behoeftes. Zo is het eiland Tiengemeten zeer geschikt voor als u met een grotere groep bent. Laurettehoeve is een vakantiehuis geschikt voor 4 personen, 8 personen en 12-personen. Boerderij Nicolehoeve is geschikt voor 8 personen. Rust, ruimte en de weidsheid komt u tegemoet wanneer u het eiland betreedt. Nog meer geldt dat wanneer u op vakantie gaat met oud en nieuw naar Tiengemeten. Op vakantie met oud en nieuw betekent hier wandelen langs en door graslanden, moerassen en slikken. Bezoek het bezoekerscentrum Natuurmonumenten Tiengemeten en ontdek samen dit bijzondere stukje Nederland tijdens oud en nieuw.

Vakantiehuis oud en nieuw online boeken

Een vakantiehuis oud en nieuw midden in de bijzondere Nederlandse natuur, is eenvoudig online te boeken bij Buitenleven Vakanties. Toch hier nog niet gevonden wat u zoekt? In heel Nederland zijn er droomlocaties te vinden. Laat u inspireren door onze vakantiethema's. In Nederland is nog zoveel te zien en te ontdekken. Voor een vakantiehuis met oud en nieuw midden in de Nederlandse natuur, bent u bij Buitenleven Vakanties aan het juiste adres. Ontdek het volledige aanbod en kies het ideale vakantiehuis.

Bekijk ook: